tiistai 1. marraskuuta 2011

Ilta tyttöjen

Voi apua, se on marraskuu jo. Ja kyllä on muuten pimiää! Hui. Aamulla on pimeää ja melkein heti töistä kotiin ehdittyä on pimeää. Mutta jotain positiivista tässä marraskuussakin on, mulla nimittäin on kahden viikon päästä loma. Haaveena oli päästä ulkomaille lämpöön, mutta se ei nyt taida toteutua. Mutta keksitään sitten jotain muuta mukavaa :)   Ja onhan tässä ennen joulua tiedossa vielä parit pikkujoulut, joten ei vaivuta masennukseen masentavasta kelistä huolimatta :)
 
Lauantain tyttöjenilta oli oikein ihana piristys syksyn keskellä; ihania tyttöjä, ihania herkkuja ja ihania juttuja. Energetix magneettikoruesittelijäkin kävi ja menihän sinne tilaukseen muutamia koruja :) Huspois kolotukset ja väsymys..


Nyyttärimeiningillä mentiin, ihan vaan koska en jaksanut itse kaikkea hoidella, ja hyvinhän se niinkin onnistuu :) Oli makeaa ja suolasta ja juustoja ja hedelmiä jaja. Ja kokeilinpa miten blenderillä sujuu drinkkien teko; hyvin sujuu ;). Meillä oltiin aluksi, käytiin paikallisessa yksillä ja tultiin takas meille "jatkoille", nukkumaan puoli viideltä, kellojen käännön jälkeen. Sunnuntaina tulikin sitten nukuttua aika pitkään, mutta kerrankos sitä nyt ;)

Ville tuli sunnuntaina illalla kotiin, ja näillä näkymin taas ensi viikoksi menee takaisin. Pöh. Vaikka hyvin täällä pärjäilen yksinkin niin ei sitä nyt näin montaa viikkoa putkeen tarvis muualla töissä olla. No, kai ne hommat siellä joskus valmiiksi tulee ja seuraava projekti jossain tässä lähempänä..toivottavasti.

Tänään oli töissä oikein kunnon hulinapäivä, kotimatkalla ajattelin ettei taida tämä yksi ranteessa oleva magneettikoru riittää jotta olisi niin energinen mitä koruesittelijä lupaili. Koirillekin kovasti suositteli eri tuotteita (ne ei tosin lisäenergiaa tarvi, päinvastoin), mutta jäi ostamatta kun ovat kuitenkin melko hintavia..    
Onko joillain kokemusta näistä koruista, ootteko kokenu niistä olevan hyötyä? 
Itse ostin lähinnä kun ovat niin nättejä, mutta ei niistä terveydellisistä hyödyistäkään haittaa olisi :)

4 kommenttia:

 1. Itse olen aika skeptinen noiden magneettikorujen suhteen, mutta toisaalta eipä ole tullut kokeiltuakaan :)

  VastaaPoista
 2. Täytyy sanoa että en minäkään ihan noihin usko, mutta eihän sitä tiedä.. :)

  VastaaPoista
 3. Meillä anoppi on täysin hurahtanut noihin magneetteihin. Sillä on koruja ja magneettipatjaa ja magneettihierontalaite ja sellasia irtomagneetteja joita voi teipata ihoon jos johonki kohtaan koskee. Myös suihkuun on vaihdettu se suihkunpää sellaiseksi joka "siivilöi" sen veden ja kaikki vedessä oleva p*ska jää pois, en vaan oo huomannu siitäkään mitään vaikutusta... :D Itse olen kanssa aika epäluulonen niitten suhteen, mutta antaa toisen hyörytä... :) Tosin ihan kivan näkösiä ne jotkin korut kyllä on ;D

  VastaaPoista
 4. Heh, anoppisi on varmaan sitten melkoisen terve tuolla magneettimäärällä :D Mutta jos toisilla jo pelkkä ajatus niiden parantavasta vaikutuksesta auttaa oloon, vaikka todellisuudessa niillä ei olisi mitään tehoa, niin mikäs siinä.

  VastaaPoista