torstai 24. marraskuuta 2011

Harmaata päivää

Eilen alkoi taas työt pienen loman jälkeen. Vaikka loma olisi toki saanut pidempikin olla, oli jotenkin yllätävän kiva työpäivä, kivat ihmiset samassa vuorossa, reipas mieli ja jonkinlainen motivaatiokin löytyi. Ei huolta, asia kyllä korjaantui tänään aamulla kun kello soi 5:15 ;) Ja oli ihan kiva ensimmäiseksi kuulla että työsopimusta jatketaan ensi syksyyn :) Jej, mii sou häpi.

Tänään onkin sitten ollut aikasen ankee ja harmaa päivä. Jopa minä vähän haikailin lumen perään. Ehkä sen johdosta innostuin Prisman tuplabonuksilta ostamaan jopa kaksi jouluvaloa kotiin. Toivottavasti on hyviä, toinen vähän arveluttaa. Tai ehkä jopa molemmat.. Ostelin vähän myös joululahjoja, lähinnä suklaata. Kaikki varmaan arvaakin jo ettei kaikki säilynyt pakettiin käärittäväksi asti ;) 


Mutta onneksi ostin, sitä tarvittiin kotona kun aloin purkaa kauppakasseja. Kuinka ihanaa onkaan löytää hajonnut jogurttipurkki kassin uumenista! Onneksi esim. tämä ei ollut menossa lahjaksi vaan omaan käyttöön.


Lauantaina on talven ensimmäiset pikkujoulut. Ensi keskiviikkona toiset ja perjantaina kolmannet. Huhhuijaa, kuinkahan vanha jaksaa?
Ihana kyllä mennä ystävien kanssa ulos  :)

Onko teillä jo lahjahankinnat aloitettu? 
Entäs pikkujoululahjat, mitä sinne pikkupakettiin voisi kääräistä?

Kuukauden päästä on jo joulu!! 

4 kommenttia:

 1. Harmaata päivää tosiaan.. on ollut niin ankea sää tänään että :(

  Vielä en ole hankkinut yhtään joululahjaa ja kohta tulee varmaan paniikki niiden suhteen :P Kirjoittelin tuossa äsken kuitenkin omaa toivomuslistaani jo ylös.. :) Huomenna voisin ehkä ryhdistäytyä ja ostaa jo ensimmäiset joululahjat ;)

  VastaaPoista
 2. Miul on jotain lahjaa hankittu ja jotain on suunnitteilla mut kyllä se paniikki ja hätä kerkee silti tulla vielä käteen :)

  VastaaPoista
 3. Mitään lahjoja ei oo vielä ostettu ja mulla on ihan mieletön paniikki niiden kanssa.. Apuva!

  Pikkujoulupakettiin uhkailin laittavani jotain aikuistenleluja ihan vain kettuillessani kaverille, mutta enpä taida kehdata :D Eli ei ole tiedossa mitään! :/

  VastaaPoista
 4. Ainahan niiden kanssa tulee paniikki, vaikka kuinka suunnittelee että tänä vuonna hankin kaikki lahjat ajoissa.. :S

  Pikkujoulupakettiin on kyl tosi vaikee keksii mitään "järkevää", ku hintaraja on yleensä aika alhanen.. Mulla on tässä enää pari päivää aikaa miettiä, kääk.

  VastaaPoista