Niin helppoa ja herkullista.
Väittäisin että tässä onnistuu tumpeloinkin kotikokki ;)
Namskis.
Kauratoscaomenat
600 g omenia
100 g margariinia
1 dl sokeria
3 dl kaurahiutaleita
Pese omenat ja poista siemenkota. Leikkaa omenat lohkoiksi ja levitä lohkot uunivuokaan.
Sekoita pehmeään margariiniin sokeri ja kaurahiutaleet murumaiseksi seokseksi. Levitä muruseos omenille.
Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla 20 - 25 min. Tarjoa lisänä jäätelöä tai vaniljakastiketta.
Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla 20 - 25 min. Tarjoa lisänä jäätelöä tai vaniljakastiketta.
Taidan ensi kerralla heittää joukkoon vielä vähän kaneliakin...
Ihan varmasti on hyvä ja helppo resepti, mut mä en tykkää omenoista, kun ne on käyneet uunissa. Olenko outo? :D Mut ei hivele mun makuhermoja. Voisin syödä tuosta kaiken muun paitsi ne :D
VastaaPoistaNo oot kyllä aika outo ;D Mut eihän kaikesta voi tykätä, joten se tällä kertaa sulle suotakoon :D Ehkä tuohon voisi omenan tilalle laittaa esim. raparperia..
VastaaPoistaTavallisen sokerin sijasta toimii hyvin myös ruokosokeri (öö terveellisempääkin?), antaa kivasti väriä :D
VastaaPoistaMutta samapa se kumpaa sokeria käyttää, herkkua jokatapauksessa! :)
Ai, ruokosokeri onkin ihan uusi tuttavuus minulle. Kiitti vinkistä, täytyy joskus kokeilla :)
VastaaPoista