sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Kiusaus oli liian suuri

Kävimme tänään asuntonäytössä. Emme suinkaan ole vaihtamassa parempaan, mutta kun tässä samalla tiellä sattuu olemaan talo myynnissä, prikulleen samalla pohjalla kuin tämä meidän niin pitihän se käydä tsekkaamassa :D

Samalla sain kätevästi lainattua oikotieltä asunnon pohjakuvan.

 
Aunto näytti kivalta, vähän siistimmässä kunnossa kuin mitä tää meidän oli. Hassua katsella samanlaista mutta kuitenkin erilaista asuntoa, ai tääl on tällee tehty toi..

Ajattelin paintilla tehdä ihan vaan pari korjausta pohjakuvaan, kun ylim. ovia ja ikkunoita siihen piirretty, ja mitä muutoksia nyt itse ollaan tehty.
Mutta joo, vähän innostuin :D 
Jos joku ei ota mitään tolkkua tästä niin pyh. ;) 
Takkaahan meillä ei (vielä) ole, mutta tuossa pitäisi sille paikka olla valmiina. Eipä vaan tajuttu sitä varmistaa ennenkuin lyötiin uudet lattiat päälle. 

Toivottavasti ei naapurit nähny kun käytiin katsomassa, pitää meitä vielä urkkijoina ;) (sitähän tää ei yhtään ollut :D )

4 kommenttia:

 1. Teilläkin on niin mahtavan kokoinen koti, tää 53neliöö tuntuu ihan kärpäsenpas..siis kakilta tuohon verrattuna. Meilläkin on kyllä tulevaisuuden suunnitelmissa tosiaan ostaa se omakotitalo.

  Eihän tuo nyt mitään urkintaa ole, ehei, onhan se ihan kiva vaan käydä muina miehinä kurkkailemassa toisten koteja ;D

  VastaaPoista
 2. Ei se koosta oo kiinni ;) mäkin elin kolme vuotta (lähes) täysin tyytyväisenä 32 neliön yksiössä :) ainut et säilytystilaahan siinä oli vähän turhan vähä. Ja nyt kun on enemmän ni silti tuntuu et loppuu kesken :D mut onhan omakotitalossa puolensa, vaikee enää kuvitella muuttavansa takas kerrostaloon..

  VastaaPoista
 3. Onpa teillä hyvä pohja talossanne! Tykkään tosi paljon :)

  VastaaPoista
 4. Kiva,kiitti :) on se kyllä käytännössäkin tuntunut ihan toimivalta, paitsi tuo takaeteinen/pesuhuone, vois olla koot vaik toiste päin..

  VastaaPoista