maanantai 28. marraskuuta 2011

Naulakko

Samalla kun löysin Vepsäläisen sivuilta Work -valaisimen, löysin muutakin. Olen jonkin aikaa mietiskellyt josko pitäisi hankkia naulakko, lähinnä laukuille. Vepsäläisellä näyttäisi olevan useampikin kiva vaihtoehto tarjolla..


Mutta miksi ihmeessä edes menen tuonne sivuille kuolaamaan, kun ei mulla kuitenkaan ole varaa ostaa? Mrr.

11 kommenttia:

 1. Vepsäläinen on muuten ihan järkky kallis paikka! Ei tulis pieneen mieleenkään tukea sitä paikkaa ja syytää rahojaan sinne. Veljeni osti joskus aikoinaan sieltä sohvan ja saatiinpahan todeta, ettei hinta takaa laatua. Sohva hajosi jo vuoden sisällä ostosta. Kallis oli eikä rahoja enää saatu siitä takaisin..

  Mä olen myös miettinyt, miten säilyttää laukkuja. Naulakko oli ihan kiva vaihtoehto, mut meillä ei ole tilaa sille :/ Eli vieläkin laukut saa olla ahdettuna pieneen tilaan vaatehuoneessa. Omakotitaloa odotellessa... (en ole sulle yhtään kade, oi en ;) mä muutan teille :D)

  VastaaPoista
 2. :D

  Enpä kyllä minäkään koskaan sieltä mitään ole ostanut, kiitos hintojen. Harvoin viitsii edes ko kauppaan mennä, kun tietää missä hinnoissa tavarat siellä on. Ikea on ihan hyvä ;)

  Täytyy tunnustaa et en kyl oo yhtään varma löytyiskö meiltäkään naulakolle paikkaa :D Mut ois sellanen silti kiva, tällä hetkellä mun laukut on sullottuna laatikoihin, toooosi usein tulee niitä sieltä kaivettua juu -samalla laukulla kuukaudesta toiseen..

  VastaaPoista
 3. Ikea on tosi kiva paikka, myös hintojen takia :)

  Samalla laukulla menty myös täällä kuukaus tolkulla. :D Onneks mun työlaukku ja viikonloppulaukut kuitenkin eri :D

  VastaaPoista
 4. Meidän Robbarista löytyy niitä tossuja hintaan 19,90. Jos haluat, nii voin lähetellä vaik postissa.. :)

  VastaaPoista
 5. Ooo..olis tosi ihanaa! Meillä varmaa menis sama koko kun teillä, vai onks teidän hauva kuin isotassunen? Voisin tietty ite yrittää huomenna ennen töitä ehtii käydä kattomassa onko täällä niitä, mut jos ei oo ni olis kyl ihan mahtavaa jos viitsisit toimia välittäjänä ♥

  VastaaPoista
 6. Tietysti voin ostaa ja lähettää :) Veikkaan, että sama koko menee tein tytöillä ku Tarella. Tais koko olla XS ja seuraava S olikin jo huomattavasti isompi. Pistähän vaikka sähköpostilla lisää infoa jos ei tein Robbarista löydy, niin pistetään ostoshommat rullaamaan :) Ne on vielä samanlaiset punaiset, mitä meilläkin on.

  VastaaPoista
 7. Ehdin käydä katsomassa, ja olihan siellä! Tosin en nyt tiedä tuosta koosta, ostin xxxs (näytti kaupassa niin isoilta) mutta vaikka sovittaessa vaikuttaa olevan ihan ok ni mietin josko silti voisi olla (ainakin) kokoa isompi. Isommassa ainakin se kiristysremmi varmaan tulis parempaan kohtaan. Täytyy huomenna käydä paremmalla ajalla vertailemassa niitä kokoja.. Koirathan näistä ei kauhean innoissaan tunnu olevan :D :D Mutta suuret kiitokset että palautit mieleeni nämä tossukat, oli vuodessa jo ehtinyt unohtua :)

  VastaaPoista
 8. Kiva juttu, että löytyi! :)
  Suosittelen kyllä ennemmin sitä xs kokoa. Mä ostin myös eka ne pienemmät, mutta ne ei tosiaan pysyneet niin hyvin jaloissa. Ja kun ovat pikkasen isommat, niin saa varpaatkin olla hieman väljemmin eikä sitten purista. Mut ei tykätä meilläkään. Vois ottaa ihan videota miten hassusti Tare kulkee kun ne laittaa jalkoihin :D Ei raukka ymmärrä omaa parastaan. Mut tossut ovat kyllä olleet ihan ehdottomat talvisin :)

  VastaaPoista
 9. Meille tuo xxs näyttäis olevan aika passeli, tosin remmiä pitää vähän lyhentää ku menee melkee kaks kertaa kintun ympärille.. Nyt vaan niitä pakkasia odotellessa :)

  VastaaPoista
 10. Hienoja naulakoita oot löytänyt kollaasiin. Itse tykkään eniten tuosta design house stockholmin naulakosta.

  VastaaPoista