lauantai 19. marraskuuta 2011

Lauantailoskaa


Jaaha, nytkö se loskassa tarpominen sitten alkaa? Yön aikana (vai aamulla? tuli nukuttua vähän pitkään..) on sadellut vähän lunta. Tarviiko edes sanoa etten ollut erityisen ilahtunut sen huomatessani? :D Mutta olikin eilen sitten korkea aika siivota vaatehuonetta ja siirtää villanutut kätten ulottuville, shortsit ja muut kesähepenet puolestaan vähän ylemmäs. Otin samalla sieltäkin kopperosta kuvan, kas näin 


Joo, ei ehkä näytä siivotulta. En ymmärrä miten joillain noi vaatepinot pysyy aina ihan tiptop. Mun ei tarvi ku ajatella ottavani jonkin vaatteen sieltä ni jo ne kenottaa johonkin suuntaan.

Olen nyt yrittänyt siivoilla muitakin komeroita, tai siis lähinnä saada kodinhoitohuoneen kaapit täytettyä ja raivattua muihin tilaa. Mutta aika hitaasti tuo etenee, kun aina jämähän johonkin muuhun. Eilenkin tuo vaatehuoneen siivous tuli extrana, kun piti vaan muutama juttu siirtää sieltä pois. Mutta, ajatuksena tässä sepostuksessa se, että eikö mulla olekin mahtava tapa viettää lomaa? Tussutellen kotona omiani. Autotallissakin odottaa yksi raivausoperaatio.. Mutta en valita, on ihana olla lomalla ;)

Nyt lomalaisille aamupalaa.

Mukavaa lauantaipäivää ihanat!


ps. Oisko se, että niistää suklaata merkki siitä että suklaakiintiö alkais olee täys? Mussutin eilen suu täynnä herkullisia Kyproksen tuomisiani ja kuivasin samalla tukkaa pää alaspäin, kun yhtäkkiä onnistuin vetämään suklaat nenään? En tiedä miten se onnistui, mutta aika inhalta tuntui. Iy.

5 kommenttia:

 1. Teillä on maa ihan lumessa siellä jo <3 Itse toivon myös että maa saisi pienen kerroksen lunta, jotta olisi paljon valoisampaa. Sen enempää ei sitten tarviiskaan tulla lunta ;)
  Meillä ei ole tullut täällä yhtään lunta vielä :/

  VastaaPoista
 2. No ei ole täälläkään enää, nyt on vaa märkää ja vettä taitaa tihkuttaa koko ajan :/

  VastaaPoista
 3. Voi harmi :( Meillä myös sataa vaan ja taivas on ankean harmaa.. :(

  VastaaPoista
 4. Toisaalta se lumi saisi jo tulla, niin olisi tosiaan valoisampaa. Ja jouluun vaan kuuluu lumi.

  Teillähän on mageen näkönen vaatekaappi :) Mulle käy useasti juurikin niin, että yhden siivouspaikan päättäessäni saatankin siivota koko kodin. Mut sullahan on hyödyllinen loma. Voit olla iloinen kun hommat on sitten tehty ja arjen tullessa voit rauhassa vaan olla :)

  VastaaPoista
 5. No jouluna joo pitää olla lunta!

  Nii, joskushan nää on pakko saada tehtyä, ja ku pikkuhiljaa tekee, välillä kaikkea muuta, ni ei huomaakkaa :D

  VastaaPoista