torstai 17. marraskuuta 2011

Lomaa ja pikkumustaa

Terveisiä lomalta!

Alkuviikko meni mukavasti pienellä kaupunkilomalla Helsingissä, vaikkakin kamalassa flunssassa (hyvä työntekijä sairastaa aina lomalla/vapailla), saldona pari lisäkiloa ja vain muutamaa euroa köyhempänä sillä ostoksia ei paljoa tullut tehtyä vaikka kaupungilla pyörittiinkin, mutta syötyä tuli sitten senkin edestä ;) 

Paras ostos oli pipo, se kertonee jotain ostosten laadusta. Mutta pipo tuli tosiaan tarpeeseen sillä tiistaina ainakin Helsingissä oli ihan järkyttävän kylmä. Onhan niitä pipoja ennestään jo vino pino, mutta en jotenkin vain osaa käyttää niitä (koska näytän niissä munapäältä), mutta jospa tämä nyt sitten pääsisi useammin käyttöön.

Nyt loma jatkuu täällä kotosalla, ja mikä olisikaan parempi tapa viettää loma-aamua kuin surffailemalla nettikaupoilla pikkujouluasustus mielessä? Tällä kertaa en tosin miettinyt sellaista itselleni, vaan Nooran haasteen innoittamana siellä pyörin. Tosin Nooraa voinee nyt syyttää siitä, kun päätin tänään mennä ihan oikeille kaupoille Henkkamaukan mekkovalikoiman katsastamaan ;) 

Ajattelin ensin että valikoin pikkujoulu-uniformun uudesta Boozt.com -nettikaupasta, ja niin teinkin mutta sille siunaantui niin paljon hintaa että päätin tehdä toisen edullisemman, tutun ja turvallisen H&M:n valikoimasta.
punaiset jutut googlesta.
Mustaa mustaa. Joulun suosikkiväriä punaistakin toki löytyy; huulet, kynnet ja tietysti tonttulakki. Niin, ja muutaman glögin ja tanssin jälkeen myös posket ;)

7 kommenttia:

 1. Löysin blogisi juuri. Kivasti kirjoitat. Ihania koirat, onko sinulla niitä kaksi? Hyvää talven odotusta.

  VastaaPoista
 2. Kiitos :)
  Kyllä vain, kaksi pientä ihanaa meillä asustaa, Yara ja Dana.
  Samoin sinulle, mukavaa talven odotusta :)

  VastaaPoista
 3. Oi, tosi ihanat asut sullakin :) Mä ehkä päätyisin tuohon H&M asuun, ihan noin hinnan perusteella :D Mut mahtavia molemmat :)

  Terkkuja vaan lomalaiselle, toiset ne ahertaa töissä. Koitahan parantua pian :)

  VastaaPoista
 4. Tuo H&M:n mekko on kyllä kiva :) Minäkin haluaisin jouluksi ja joulukuun alussa oleviin ristiäisiin jonkun kivan mekon (joka peittää raskausmakkaramahan ;), mutta valitettavasti imettäminen on hieman hankalaa mekossa, enkä viitsi ristiäisissä kiskaista helmoja kainaloihin :D

  VastaaPoista
 5. Tuollaisen H&M:n mekon kävin kotiuttamassa pikkujouluja varten, innolla odotan että voin sen päälleni laittaa, oli nimittäin aika kiva :)

  VastaaPoista
 6. Janet: Kiitos. Hennesin versio on munkin suosikki :D Toivottavasti joo pian tervehdyn, ettei mee koko loma räkäsenä, ja tekis mieli jumpalle :)

  Noora: Helmat kainaloihin vaan :D Tai vaihtoehtoisesti joku niin avonainen mekko että rinnan voi kaivaa kaula-aukosta ;)

  Heidi: Se on kyllä kiva, tänään kävin kans sitä sovittelemassa mut aikani pähkäiltyäni päädyin toiseen, melko samantyyliseen. Nyt vain niitä pikkujouluja odotellessa.. :)

  VastaaPoista
 7. Olipas nätit nuo molemmat pikkujoulu -asut, mutta kyllä tuo h&m:n versio lähtisi ainakin hinnan puolesta omaan koriini ;)

  VastaaPoista