tiistai 29. marraskuuta 2011

Kohta Joulu on täällä

Torstaina  vietän vapaapäivää (toivottavasti en ihan kauheassa krapulassa ;) ), ja tuumailin että silloin voisin kaivaa joulukoristelaatikot varastosta ja ruveta pikkuhiljaa virittelemään joulujuttuja tupaan. 

Pari jouluvaloa on jo muutaman päivän ollutkin valaisemassa pimeää iltaa, ne jotka vasta ostin Prismasta. Olin ajatellut hankkia sellaisen perinteisen paperitähden, mutta ne olikin aikas suuria. Niimpä matkaan tarttui sopivammankokoinen muovinen tähti.


Nämä toiset oli heräteostos, ihastuin tuohon rautalankaviritelmään ensisilmäyksellä. Itselleni perustelin näiden tarvetta ihanuuden lisäksi sillä, että kun aikanaan valo näistä jättää voi näitä käyttää joulukoristeena yksittäinkin ;)


Tällä hetkellä sydänvalosarja on viriteltynä peilin päälle, mutta voi olla että se siitä vielä vaihtaa paikkaa..


Joulufiilistä käytiin sunnuntaina hakemassa Museokorttelin joulumyyjäisistä. Vaikka ulkona ei kauhean jouluista ollutkaan, sai pikku myymälöiden tuotteet pientä jouluntuntua aikaan. 


Jos olisin ostanut kaiken mihin ihastuin ei kotoamme tontutonta hyllynkulmaa enää löytyisi, mutta maltoin mieleni (vähän auttoi myös se ettei tuotteet olleet ilmaisia ;) ) ja ostin vain muutamia joulukortteja ja pari pientä koristetta.


Koskas teille tulee joulukoristeet esille?

3 kommenttia:

 1. Ihanat valot nuo! Pitäis munkin ottaa kuvia mein valoloista :) Ja tuo heppa <3 Ihana :) Mä kaipaisin kans jotain joulumarkkinoita tai jotain millä sais tän joulumielen kaivettua esille. Mulla se on meinaan ihan hukassa.

  VastaaPoista
 2. Meillä on tuo sama tähti mikä ensimmäisessä kuvassa vilahti :) Se on todella nätti :)

  Meillä on muutamia joulukoristeita jo esillä ja itsenäisyyspäivän jälkeen saadaan ekaa kertaa oma aito kuusikin :) Varmaan niitä aikoja laittelen hiukan enemmän joulua kotiin :)

  VastaaPoista
 3. Janet: Mä en oo aikasempina vuosina ollu missää joulutapahtumissa, pitäs ehkä ottaa tavaksi käydä ainakin jossain :)

  Karoliina: Mietinkin onkohan samanlainen, on kyllä kiva :) Kuusi olisi ihana, mutta meillä se varmaan tulee tuohon ulos vaan..

  VastaaPoista