perjantai 11. marraskuuta 2011

Ja aamulla oli talvi

Kyllä toissa-aamuna vähän ketutti kun töistä astui ulos ja auto oli umpijäässä. Tai ikkunat ainakin. Semmoista, jota ei millään meinannut saada raapattua irti. Kirpsakassa aamuilmassa ainakin karisi liika väsymys simmuista ja jaksoi hyvin ajella kotiin. Ja napsia pari kuvaa koirien aamupissin aikana, sillä vaikka kesä hakkaa talven viis-nolla, oli aamuvarhaisella aika kaunista.


Ja kummasti jo tuo ihan pieni valkoinen kerros vaikutti siihen, ettei ollut yhtään niin pimeää kuin esimerkiksi tänä aamuna. Mutta ei sen lumen siltikään vielä tarvis tulla ;)

Ja nyt Maisulla alkoi loma. Olin ajatellut sunnuntaina lähteväni Helsinkiin ja palaavani sieltä keskiviikko-iltana, mutta Ville meneekin taas töihin, eilen illalla vasta tuli kotiin.. Aikaisemmin ollut viikon töissä ja viikon vapaalla, mutta eihän se tietenkään nyt mene niin kun mulla oli suunnitelmia. No, täytyy katsoa josko koirat menisi mummon huomaan ja äippä lähtisi, pientä huonoa omatuntoa potien, silti sinne reissuillensa. Toisaalta olisi ihan kiva olla kotonakin, nauttia viikko ihan vaan tekemättä mitään.

Ihanaa viikonloppua ihanat!

5 kommenttia:

 1. Täällä yksi kateellinen ilmoittautuu. Loma tulis kyllä tarpeeseen täälläkin.

  Luonto on kyllä upea lumipeitteellään, mut en mäkään silti ihan vielä toivo sitä. Joulukuu voisi olla ihanan paksun lumen alla ja sitten voiskin heti alkaa kevät :D

  VastaaPoista
 2. Joo, lunta riittäis kuukausi, tai maks kaksi, vuodessa. Mutta kohtahan se kevät taas jo on :D

  VastaaPoista
 3. Ihanaa viikonloppua myös sinne! :)

  VastaaPoista
 4. Pakkashuuru tekee kyllä kauniin timanttipeitteen :)

  VastaaPoista
 5. Karoliina: Kiitos :) Toivottavasti ilmat suosii että pääsee vähän ulkoilemaankin :)

  Satu: Kyllä, aina sitä jaksaa ihailla ja ihmetellä kuin pikkutyttönä :)

  VastaaPoista