tiistai 13. joulukuuta 2011

Aamusta iltaan

Muiden päivä kanssani juttuja on aina niin kiva lukea, joten halusin itsekin sellaisen värkätä. Päiväksi valikoitui edellisviikon torstai, eli ensimmäisten pikkujoulujen jälkeinen päivä, aika perus vapaapäivä. Tässäpä siis sata fiksuakin fiksumpaa kuvaa ja vähän pölinää..
Nukuin aika pitkään, sillä kotiin olin tullut vasta aamuyön pikkutunneilla. Jos olisin sinkku olisin saattanut pelästyä että yöllinen prinssi oli muuttunut sammakoksi, mutta nyt saatoin vain hymyillä - koirien lelusammakko oli viettänyt yönsä viereisellä tyynyllä. Vaikka koirat ei olisi edes kotona, muistuttaa ne olemassaolostaan heti aamusta. Yön juhlinnoista huolimatta olo oli ihan hyvä, joskin vähän väsy. Todettuani että kuskina toiminut pikkuveli oli ajoissa herännyt töihin, tai ainakin sohva oli tyhjä, kipitin suihkuun virkistäytymään.
Kiitos kahden iltavuoron ja edellispäivän kiireisen aikataulun en ollut käynyt kaupassa pariin päivään, joten näky jääkaapissa oli aika lohduton. Aamupalan sijasta suuntasinkin sitten tietokoneelle tutkailemaan onko illan ja yön aikana tapahtunut mitään kummia. Siinä surffaillessani tajusin että sehän oli joulukuun ensimmäinen päivä, ja mullahan jopa on suklaakalenteri tänä vuonna! Nopsaan siis kaivamaan kalenteri esille ja kurkkaamaan mitä luukun takaa löytyy. Mmm..käyhän tämäkin aamupalasta.
Keittiössä suklaata mussutellessani silmäilin vähän ympärilleni -pitäisi ehkä vähän siivoilla. Kumma juttu että vaikka Ville on meillä se joka sotkee, niin vaikka se ei olisi viikkoon ollut kotona menee paikat mullin mallin ;) 
Saatuani hieman paikkoja siistittyä oli "aamu"pesujen aika. Aurinkoa purkista, kun ei sitä tuolta ulkoakaan saa vielä kuukausiin.
Odottaessani että nassurasva hetken imeytyy minun piti ihan pikaisesti vain katsoa onko vanhan kalenterini nahkakannet vielä tallella. Kansia en löytänyt, mutta vanhat kalenterit vuosilta 2002 -2005 kyllä löysin, ja unohduin lukemaan vanhoja merkintöjä. Minulla oli tuolloin tapana kirjoittaa lähes kaikki (ainakin merkittävät) tekstiviestit ylös, ja voi mitä kaikkea suloista ja söpöä ja ihanaa se Ville onkaan mulle alkuaikoina (ja sitä ennen) lähetellyt ♥ Ei tuu enää semmosia viestejä ei, ei vissiin maksa vaivaa ;)
 Vanhoja muistellessa vierähtikin sitten lähes tunti, kunnes sain itseni taas liikkeelle. Eriniä kuunnellen meikkiä nassuun, vaatetta niskaan ja (hieman ankea) lounas masuun. 
Kauppareissulla jatkoin kodin siistimistä ja vein pahvit ja paperit kierrätykseen. Kaupasta jääkaapintäytettä ja sitten hakemaan nassikat kotiin.
Siellähän ne jo mammaa odottelikin ♥
Tuossa torpassa asuin parikymppiseksi asti, kunnes muutin koulun takia toisaalle. Ihana koti.
Etukäteen olin suunnitellut että tänään kaivan joulukoristeet esiin, ja pitihän senkin hyväksi sitten jotain tehdä. Varastosta joulukoristelaatikot olkkariin, laatikoiden purku ja hetken ihmettelyn jälkeen tavaroiden kasaus tuohon pöydälle. Siihen ne sitten jäikin, kun huomasin että Yara oli keksinyt paljon mukavamman näköistä ohjelmaa..
Sinne siis seuraksi sohvalle. Kaivoin hyllystä elokuvan, joka kyllä oli ihan katsottava mutta harmikseni olin onnistunut ostamaan yksilön, jossa ääni ja kuva ei mennyt ihan yks yhteen. R a i v o s t u t t a v a a. Sinnikkäästi kuitenkin katsoin loppuun asti, mutta sallin itselleni lohdutukseksi vähän suklaata ;)
Elokuvan jälkeen oli ulkoilun aika. Kovin oli pimeää kun ei luntakaan vielä ollut. Nopsaan kierrettiin pieni lenkki jonka jälkeen kurnivalle masulle kunnon ruokaa. Ostin kaupasta herkullista savustettua lohta, ai nam. Selailin samalla K-ruoka -lehteä, josta bongasin hauskan piparikoriste-mallin. Tänä vuonna jää tekemättä, mutta jospa ensi vuonna vielä muistaisin.. Jääkaapin ovessa olevat tonttumagneetit on ainoat joulukoristeet, jotka tänään sain paikoilleen. Tästä on hyvä jatkaa! Loppuillan vietin koneella koirat kainalossa, eksyin vahingossa Hennesinkin sivuille, joten taas tässä pakettia odotellaan.
Iltapalaksi vähän lämmintä juomaa ja hetelmää. Nassun iltahuolto, ja sänkyyn kömmin jo pian yhdeksän jälkeen. Mulle se tosin tarkoittaa sitä, että ainakin pari sivua pitää lukea. Saa nukuttua paljon paremmin ;)

6 kommenttia:

  1. Nää on munkin mielestä tosi kivoja postauksia :) Ihanan rauhallinen päivä sulla ollut. Ja voi Yaraa ja Danaa, toiset on niin suloisia! Meidän herra olis varmasti enemmän kuin onneissaan jos pääsis tyttöjä tapaamaan :) Ja kuinka samannäköisesti tytöt touhuilee kun meilläkin, kainaloon pitää aina päästä :) Tällasia postauksia saa tehdä toistekin ;)

    VastaaPoista
  2. Noilla kyl välil on ihan ihme touhuja :D Välillä voi ku nauraa. Tytötkin olis varmaan tosi innoissaan jos herraa pääsis tapaamaan :) Tosin ensin pitäis saada linjat kohdilleen ;), mamma vähän taas laiskistun syksyn tullen :S

    VastaaPoista
  3. Voitas joskus tehä koiratreffit vaikka Lahteen, kun säkin nähtävästi siellä suunnilla joskus pyörit, niinkuin mäkin :) Kenes linjoista sä oikein puhut? :D

    VastaaPoista
  4. No näiden pienempien linjoista :D Tosin mammakin voisi sillä saralla vähän petrata, ehkä joulun jälkeen sitten.. :D

    Lahessa tulee itseasiassa käytyä ehkä kerran kolmessa vuodessa, ellei harvemmin :D Mutta voishan sieltä vaikka joku koirapuisto löytyä treffejä varten :)

    VastaaPoista
  5. Koitetaan joskus pistää treffit pystyyn. Olisi kiva, kun Tare pääsisi viettämään aikaa samanlaisten tyttöjen kanssa :) Ja samapa tuo mihin ne treffit sovitaan, vaikka Ivaloon ;D

    VastaaPoista
  6. Kyllä! Mut jos nyt ei kuitenkaa sinne ivaloon ;)

    VastaaPoista