perjantai 24. toukokuuta 2013

Jos iskee tylsyys..

Välillä tulee hetkiä ettei viittis tehdä mitään muttei oikein malta olla tekemättäkään. Arvatkaa mitän teen silloin. Hipsin Uunon huoneeseen ja puljaan niiden pikkuisten vaatteiden kanssa. Järjestän ne kokojen mukaan omiin kasoihin, ja siitä vielä pitkähihaset ja lyhythihaset, ja bodyt ja puvut yms. omiinsa. Olen listannut tietysti myös paperille mitä minkäkin verran on, että pysyy vähän kartalla. 

  Olen päättänyt että vaatteita en itse enää osta, noilla pääsee alkuun ja mikäli jostain kumman syystä ei riitä tai jotain oleellista puuttuu niin saahan niitä sitten ostettua lisää. Ainoastaan pari juttua täytyy hankkia. Tämä tyhmä mamma on nimittäin ostellut vähän pöhköjäkin vaatteita, minä kun nääs ajattelin että kesävauvalle tietysti lyhythihaista mutta äiti tiesi kertoa että tuskin se niissä lyhythihaisissa kuitenkaan pärjää ellei tule toooosi kuuma kesä. On meillä siis toki pitkähihaistakin, mutta nyt vielä haluaisin löytää jonkun kivan hupparin/pusakan jonka sitten noiden lyhythihaisten päälle saa. Ja toinen mikä uupuu niin kotiintuloasu. Siihen olisi joku kollarihaalari tms kiva löytää, vielä ei ole tullut mieluista vastaan.

Yhden kivan hupparin jo löysinkin facebookin kirppariryhmästä, muutamalla eurolla :)


Mutta voih noita vaaleansinisiä vaatteita, ei yhtään mun lemppareita ja niitä tuntuu melko paljon olevan, siis lähinnä niissä joita ollaan käytettynä saatu. Onneksi on paljon muutakin niin ei päästä varpaisiin tarvi sinisissä olla.. Ja nopeestihan näistä pienimmistä eroon pääsee, ehkä sitä sen aikaa jaksaa niitä sinisiäkin katsella ;)

Tässäpä vielä muutama suosikki, tuon hupparin lisäksi. Etsiskelin jo aikaisemmin tuommoisia kuva-pyllyssä pöksyjä mutta en silloin löytänyt, nyt muutama viikko sitten KappAhlissa niitä oli :) Ja nallepipo samasta paikasta, sitäkään ei tämä äiti muuten tiennyt että vauvat käyttävät kesälläkin myssyä, ennekuin viisaammat sen mulle kertoi.. Ja tuo Nalle Puh pyjama vaan on niin söpö ♥


Mutta tänään ei ole tekemisen puutetta, lähdetään nimittäin kohtapuoliin äidin kanssa Ikeaan.  Mahdottoman pitkä ostoslista mukana.. 



6 kommenttia:

  1. Aaawww, mä voisin sun kanssa tulla hipelöimään noita lastenvaatteita ♥ Ne on mun mielestä niin äärimmäisen suloisia :) Onneksi on siunaantunut näitä sisarusten lapsia, että pääsee vaatteita ostelee :) Ja nuo nallepökät, eih! Äly suloiset :)
    No voi himpuman pimpula! Mä olisin tullut mukaan Ikeaan, mutta just tälle perjantaille oli sopivasti sovittu menoa.. ja vasta eilen illalla :D No, toisella kertaa sit ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaupat on kyllä pullollaan ihania pikkusia vaatteita, onneksi on pysynyt järki päässä niillä kierrellessä joten ei ole mennyt ihan överiksi touhu :D

      Poista
  2. No nyt voin kertoa että tuskin olet ainoa vauvan vaatteiden puljaaja, täällä tunnustautuu myös yksi. Piti monen monta kertaa käydä hipeltämässä pikkuruisia housuja ja paitoja jajajaja.... Ja mulla oli ihan sama noitten sinisten vaatteiden kanssa, nyt suvaitsen jo vaaleansinista (erisävyissä) ja harmaansininen on kans jees, mutta tummansiniset vaatteet on yök.
    Nytkin, kun nuo "vauvat" on jo 4 ja 3 niin kaikki rotinoina tulleet vauvan vaatteet, jotka siis säästin, saavat osakseen hiplailuja:) Ne saa aikaan ehkä pieni muotoisen vauvakuumeen (joka häviää yhtä nopeesti kun on tullutki:))
    -Skeit-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh. Mulla kyllä melkeen menee muut sinisen sävyt, mutta just se vauva-vaaleansininen, iyh :D
      Mutta siinähän sitä ongelman edessä sit ollaankin kun pikkusista vaatteista ois aika luopua - mitä säästää ja mitä laittaa pois. Kaikkea ei kuitenkaan ehkä voi jemmaan jättää... :D

      Poista
  3. Ihania vauvan vaatteita! :)
    Kyllä noi pienimmät vaatteet jäävät niin nopeasti pieneksi, että tuskin kyllästymään ehtii.. :)
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Oli kyllä kiva viikonloppu, toivottavasti teilläkin :)

      Poista