perjantai 5. heinäkuuta 2013

Äitiysvaatteista

Laitoin tuossa yksi päivä pitkästä aikaa mammavaatteita päälle. "Tavallisilla" hameilla ja topeilla on pärjännyt hyvin (jotkut jopa parempia nyt kuin ennen raskautta kun kovan pallon tilalla ollut löysää ;) ), mutta nyt kun ulkona tuntui niin viileältä ajattelin vetäistä mammafarkut jalkaan, jospa vaikka olisi jäänyt viimeiseksi kerraksi :) Myös yläosaksi valikoitui äitiyspaita, se ensimmäinen jonka ostin.

16+5 - 27+3 - 39+6

Paljon muita äitiysvaatteita mulla ei olekaan, onneksi pysyi järki kerrankin päässä ;). Samoja paitoja on myös kahdessa muussa värissä, olivat hyviä töissä riittävän pitkällä helmalla. Sitten oli mustat housut joiden käyttökerrat taisi jäädä kahteen, sekä yksi pusero (alesta) jota en ole käyttänyt kertaakaan. Plus yhdet paksut sukkikset ja yhdet leggarit. Omilla on siis pärjännyt vallan mainiosti. Omille housuille lisäkokoa on tuonut BellyBelt, jonka hankin heti alkuraskaudessa ja joka olikin oikein oiva apuri. Lisäksi yksi parhaista raskausajan vaatehankinnoista oli VeroModan pitkät perustopit, joita hankin muutamassa perusvärissä myöskin heti alkuraskaudessa, tuovat lisäpituutta lyhyiksi jääville omille puseroille. Ja tosiaan, ne Hennesin hameet super-resorivyötäröllä on olleet päällä melkein joka päivä siitä lähtien kun ne ostin, lisäksi myös muutamat muut ennestään komerosta löytyneet hameet on olleet vielä käypiä, onneksi niitä on tullut ostettua tuollaisilla joustavilla vyötäröillä :D Maksihame on pelastanut hieman viileämpinä päivinä, vaikka en kyllä vieläkään tiedä onko se ihan se mun juttu :D 

Ainut joita olisin kaivannut mammakoossa on olleet kengät, lipsuttimilla ja "crocseilla" on menty nyt jokunen viikko kun ei muut meinaa mahtua jalkaan :D Hellepäivinä ei toivoakaan, viileämpinä sentäs yhdet ballerinat ovat tuoneet vaihtelua. Ja ihana sormukseni on odottanut jo monta monta viikkoa että joskus taas mahtuisi sormeen :( Toivottavasti sormet palautuvat ennalleen pian synnytyksestä toivuttua..

Nyt seuraavaksi olisikin hankintalistalla imetyspaidat. Niidenkin osalta ajattelin pysytellä vain muutamassa, ns "vieraskäyttöön", ja muuten kotosalla pärjäillä tavallisilla -toimiikohan niin?

Miten muilla mammoilla, ootteko tuhlanneet omaisuuksia äitiysvaatteisiin? :D 


Ihanaa kesäistä viikonloppua ihanaiset! 
Täällä toivotaan että tapahtuisi jotain jännää.. :)

8 kommenttia:

 1. Itse ostin kaksi h&m:n imetyspaitaa ja ne ovat vallan mainiosti ainakin minulla riittäneet! Kuten sanoit, niin omilla ns normaaleillakin paidoilla pärjää hyvin, vaatinee ajoittain hieman mielikuvitusta!:D mutta itse ainakin tulin katsoneeksi omaa vaatekaappia ihan uusin silmin, ensinnäkin siksi että vihdoin jotkin vaatteet mahtuivat päälle ja toisekseen siksi, että yllättävän moni vaatteista soveltuikin imetykseen! Eli onneksi ei tullut "hamstrattua" liikaa virallisia imetyspaitoja! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ajattelin sen sillein että kotona nyt ainakin pärjää tavallisilla paidoilla, ei se nyt niin suuri vaiva voi olla tarvittaessa vähän riisuutua etenkin kun normaalivaatetus on se perustoppi ja neuletakki :D

   Poista
 2. Minuakin harmitti kun lopouajasta ainoat kengät jotka jalkaan mahtui oli crocsit, nyt en ole kaikkia vanhoja kenkiä edes uskaltanut vielä kokeilla, mahtuuko ne jalkaan :D
  imetyspaitoja mulla on tasan kaksi, mutta en niitä oikein ole osannut pitää. Tosin osittain mennään pulloruokinnalla niin kylässä voi syödä pullosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itku kyllä tulee jos ei vanhat kengät enää menekään :D
   Mäkin taidan nyt alkuun katsoa miten imetys sujuu ja millaisilla vaatteilla, ja mikäli tuntuu tarpeelliselta niin käyn sitten ostamassa muutaman imetyspaidan. Mulla kotonakin kun aina on ihan perustoppi päällä ni luulisi selviytyvän suht helposti sen kanssa :D

   Poista
 3. Muutamat henkkamaukan topit ja farkut ostin, omat housut meni niillä masutuubeilla jatkettuna. Liivejä jouduin ostamaan joka toinen kuukaus uusimaan ku tuppas tuo rintavarustus kasvamaan vähän liianki kanssa:( eli yhteenvetona en tuhlannu kuin pakollisiin, onneks noi hameet ja verkkarit antaa anteeks muutamia kiloja x)
  -Skeit-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kyllä yllättyi miten hyvin pärjäsi omilla vaatteilla, onneksi ei alkuraskaudessa tullut niitä äitiysvaatteita hamstrattua vaikka usein katselikin, kun olisi mennyt rahat vähän hukkaan.

   Poista
 4. Mä oon ostanut äitiyshousuja mutten koskaan yhtäkään äitiyspaitaa vaan molemmat raskaudet on vedetty juurikin veromodan pitkillä topeilla ja paidoilla.

  Imetyspaitoja mulla on myöskin ollut tasan 2, joista kumpaakaan en ole käyttänyt kertaakaan. (Mainittakoon siis että imetin esikoista tasan vuoden ja tosikon imetys loppui nyt 1v3kk iässä).

  Samat veromodan topit ovat nimittäin olleet mun mielestä myös ihan parhaita imetyspaitoja. Mun mielestä on paljon helpompi vetää vain kaulusta alas, kuin kaivaa tissi jostain luukusta tai kolosta. Ehkä ne imetyspaidat ois vähän peittävämpiä(?) mutta mä nyt oon muutenkin kovin häpeilemätön julki-imettäjä ja imettänyt aina missä nyt vaan oon sattunut olemaan (ja kerran tv-uutisissakin) :) Joskus oon voinut harsoa heittää suojaksi, jos on tullut alaston olo.

  Toivotaan sulle jännittävää viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin taidan nyt jättää imetyspaitojen oston tuonnemmaksi, katsotaan miten sujuu ja tarvittaessa sitten käyn pari ostamassa. Mun arkivaatteet kun tosiaan on lähes poikkeuksetta näitä perustoppeja ni varmasti pärjää ihan yhtä hyvin, ellei kuten sanoit jopa paremmin :)
   Heheh, mulle ainakin ajatus julki-imettämisestä on aika kauheaa, meen tarpeen tullen varmaan vaikka jonnekin siivouskomeroon imettämään jos ei muuta suojaisaa paikkaa ole :D :D

   Poista