lauantai 27. heinäkuuta 2013

Kesä ja karviaiset

Ihanaa kun kesäiset kelit on palanneet pienen tauon jälkeen. Ihan entiseen malliin (koko päivä auringossa makoilua) en tietystikään niistä pääse nauttimaan, mutta kyllä siellä aina muutaman hetken saa loikoilla. Lenkkeilytkin on hiljakseen aloiteltu, vähän jänskätti mitä siitäkin mahtaa koirien kanssa tulla mutta ihan ihmismäisesti ollaan eteenpäin päästy :D Tämän päivän lenkki on vielä tekemättä koska ulkona oli päivemmällä niin kuuma, mutta jahka tuo poitsu tuosta heräilee ja syö niin käydään pieni pyrähdys tekemässä. Jotain tekisi mieli tuolle lihaskunnollekin tehdä mutta se lienee syytä siirtää hieman myöhemmälle..


Pikkuisella on viime päivinä ollut vähän masuvaivoja, liekö ne D-vitamiinit niiden takana vaiko jokin mun syömisistä, mutta kurja sitä on katsella :/ Toivottavasti pian helpottaa. Yöt menee kuitenkin ihan huippuhyvin, yhtenäistä unta on viime öinä nukuttu 5-7 tuntia yössä!


Ja voih, ristiäisiäkin pitäisi vissiin alkaa miettiä. Jos vaikka aloittaisi siitä nimestä? Sekin on nimittäin vielä ihan auki. Sitten pitäisi pirauttaa papille ja sopia ajankohdasta, ja tietysti miettiä tärkein, eli tarjottavat ;) Vieraslista on sentään aika selkeä, mahdollisimman pienellä porukalla mennään eli lähisuku ja kummit. Mutta tovin saanee poitsu vielä Uunona elellä. Oppiikohan sitä muuta nimeä enää käyttämäänkään? :D


Mutta nytpä kaipaankin teiltä vähän vinkkiä. Nimittäin karviaispensaat pullistelevat kypsiä marjoja ja ajattelin että olisi kerrankin kiva tehdä niistä jotain. Ainut vain että en ole ikinä karviaisista mitään tehnyt, enkä muista että olisin moisia leipomuksia syönytkään. Joten, olisiko teillä varastoissa mitään hyviä leivontaohjeita? Googlettelin hieman eikä niitä tuloksia nyt ihan kauheasti ollut..

Nyt nopsaan vielä jotain kotihommia ennenkuin on aika avata maitobaari :)
 
Ihanaa kesäistä viikonloppua ihanat!

4 kommenttia:

 1. Meilläkin on menty jo useampi yö yhdellä heräämisellä, jee :) kurjia nuo mahavaivat kun ei oikein voi pientä auttaa millään :( toivottavasti on ohimenevää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että hyvä rytmi pysyy yllä jatkossakin :)

   Poista
 2. Helteiden paluu on niin mahtavaa! Sun koiratkin ihan selvästi nauttii niistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ne on samanlaisia nautiskelijoita ku minäkin :D

   Poista