maanantai 8. heinäkuuta 2013

Säröjä

Ostin puhelimen viime kesänä ja otin siihen semmoisen lisätakuun vuodeksi, jos vaikka sattuu putoamaan ja hajoamaan, niin ilmatteeks ois saanu kaikki korjaukset. No ei pudonnu eikä muutenkaan hajonnut. Paitsi eilen, alle kaksi viikkoa siitä kun tämä lisäturva päättyi. Onko taas niin mun tuuria. Ärh. Hiekalle lensi niin näyttöhän siitä hajosi. Onneksi pahin särö (reikä paremminkin) on ihan alalaidassa, ei varsinaisesti edes näytöllä, mutta noita viiruja sitten menee pitkin näyttöä. Toivottavasti kestää kasassa, en just nyt jaksais alkaa mitään korjaus juttuja miettimään. Maksaakin varmaan mansikoita..


Jälkiviisaana voin vaan pohtia oiskohan näytön suojakalvo voinut tätä ehkäistä, se kun aina vaan odottaa tuolla paikoilleen laittoa..

Ei muuta raportoitavaa vieläkään ;)  

Paitsi että en ole vielä tainut kertoa että musta tulee kummi veljen pikkuiselle pojalle ♥ Ensimmäinen kummilapsi. Nyt onkin sitten hirvittävät pähkäilyt ristiäislahjan kanssa. Ehdotuksia kuullaan ;)

2 kommenttia:

 1. Voi apua! Onpas kurja tuuri ollut. Mä olen kans tiputellut omaa luuria jo monta kertaa, mutta ihme tuurilla se ei ole hajonnut *koputtaa puuta*.

  Voiko ensimmäisestä kummilapsesta onnitella? Onnittelen kuitenkin <3 Onnea siis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä toikin oli lennellyt kerran jos toisenkin jo aikaisemmin, mutta ei tietenkään naarmuakaan..

   Kiitos:)

   Poista