maanantai 1. heinäkuuta 2013

Malttamaton

En varmaankaan ole ainoa joka tässä vaiheessa odotusta on sitä mieltä että saisi jo tulla. Onhan tässä nyt herranen aika jo odotettu! Mun puolesta viime viikkokin olis jo sopinut :D Sängyt on pedattu ja häkkisänky muuttanut meidän makkariin, tänään keitin tutit ja nyt on KAIKKI tehty, ainakin kaikki mitä olen keksinyt etukäteen tehtäväksi. Sairaalakassi tosin on vähän vaiheessa mutta en oikein tiedä mitä sinne pakkaisi, enkä jaksa asiaa sen kummemmin ressatakaan, tuokoon Ville sitten perästä jos jotain muuta välttämättä tarvitsen. 


Ei mulla olon vuoksi mikään kiire ole masusta eroon päästä. Olen niin nauttinut tästä raskausajasta ja rakastan pallomahaani, vaikka kyllähän se nyt jo hieman eloa ja oloa hankaloittaa ;) Sängystä ylös nousu on välillä melkoinen työsuoritus, ja lattialle kyykistelyt aiheuttaa aikamoista ähinää ja puhinaa. Hih, näin viime yönä unta jossa meidän makkarin verhon takana oli kolme isoa tarantellaa, ja heräsin siihen kun unessa verhoa heilauttamalla yksi tuli verhon etupuolelle. En muista koska olisin sellaista vauhtia ponkaissut makuulta ylös. Uni oli niin todentuntuinen ja minä vielä unenpöpperössä että mun oli ihan pakko laittaa valot ja sydän pamppaillen tarkistaa mitä siellä verhon takana majailee :D Luojan kiitos ei näkyny hämyjä, mutta silti oli vähän vaikea saada uudelleen unta. 

Myös liikkeelle lähtö on välillä vaikeaa. Mikäli olen pidempään paikoillani, esim yön jäljiltä, niin kun lähden liikkeelle on paikat (haarusosasto) niiin kipeät että hyvä että pystyy kävelemään. Mistä lie tämä johtunee, kuiten helpottaa kun alkuun pääsee..

Supistuksiakin on, tai niitähän nyt on ollut puolivälistä lähtien, mutta ovat reilun pari viikkoa olleet jo kipeämpiä ja selkää välillä särkee, mutta viime viikolla lääkärillä käydessä lääkäri totesi ettei tuolla kuitenkaan mitään ole tapahtunut supisteluista huolimatta. Mulla siis oli viime viikolla se toinen ylimääräinen ultra/lääkäri vauvan kasvua seuratakseen, ja nyt painoarvio oli jo reilusti yli kolmen kilon!  Ei ainakaan yhtään helpota synnytyspelkoa ajatus siitä kuinka isoksi ehtii tuota vauhtia kasvaa jos vaikka sen kaksi viikkoa menee yli... Joten jo senkin vuoksi, mieluusti saisi jo syntyä.

10 kommenttia:

 1. Odottavan aika on aina niin kovin pitkä. Eiköhän se sieltä vielä ulos saada! Tsemppiä viimemetreille ♥

  VastaaPoista
 2. Tutulta kuulostaa olot ja unet :D
  Tsemppiä viime metreille!

  VastaaPoista
 3. Mulla oli sairaalassa mukana kotiinlähtövaatteet itelle ja vauvalle, sampoot rasvat sun muut ja kamera ja erittäin hyvin pärjäsin :) ja kassin pakkasin lopullisesti siinä vaiheessa kun sairaalaan oltiin lähdössä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuolta munkaan kassista paljoa muuta löydy. Mut mikäli oisin jättän pakkauksen vast lähdon hetkelle ni tyhjällä kassilla ois varmaan saanu mennä :D Miten siinä mitään järkevää pystyy tekemään :D

   Poista
  2. Tuli vielä mieleen, että mistä olet hankkinut tuon mobilen? Meillä olis sellainen nyt ostoslistalla :)

   Poista
  3. Heh, uudesta lempikaupastani tori.fi:stä :D Merkki on baby fehn ja ainakin joissain nettikaupoissa on saman tyylisiä myytävänä.

   Poista
 4. Täällä kans odotellaan jo, että milloin tulee ilmoitus, että beebi on syntynyt. Välistä jo kun sekä Insta että blogi olleet ihan hiljaisina, että joko nyt olis menty, mutta ei vielä. Kyllä varmasti kohta on aika :) Mä lähettelen sulle jo etukäteen synnytykseen lisävoimia täältä. <3 Hengessä ollaan mukana <3

  VastaaPoista