sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Isäänsä tullut

- myöhässä. ;)

40+0 tuli ja meni.


kohta halkeaa.

On leikattu nurmikko, pesty matto, yritetty auringossa savustaa ulos, kitketty kasvimaat, työllistetty villeä, kävelty, kyykistelty, kaivoin jopa kahvakuulankin esille pölyjen alta, mutta aina vaan mokoma tuolla masussa viihtyy ;) Perjantai-iltana oli kamalia viiltelyjä ja ajattelin jo että josko se siitä alkaisi, mutta ei. Päivittäin supistelee ajoittain kovastikin mutta menee sitten ohi tulematta säännöllisiksi. Ja liikkuu ihan kamalasti, meinaa vissiin josko tosta nahkan läpi tulisikin. Illalla nukkumaan käydessä mietin että josko tänä yönä vaikka tulisi lähtö, mutta aamulla (plus pari kertaa yön aikana :D ) saa herätä todeten että eipä tullut. 
Nyt on odottavan aika pitkä!


No, koirat matkaan ja pikkuiselle lenkille hop!

7 kommenttia:

 1. Tsemppiä loppumetreille! Toivotaan, että et joutuisi enää kauaa odottelemaan :)

  VastaaPoista
 2. Ihana masu! Ja kyllä se kohta sieltä tulee :) Löysin eilen tänne sun blogiin naapurin neidin vinkkaamana ja nyt onkin tullut selailtua täällä lähes koko päivä. Hemulta terkkuja tytöille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua miten tuolta netistä sattumalta kaikkea löytääkin, vaikka se on pullollaan kaikkea mahdollista :D Mutta kiva kun jätit viestiä, täytyy tulla vastavierailulle :) Tytöt onkin nyt ihan poikki kun vähän aikaa Hemun kanssa pyöriskelivät :D

   Poista
 3. Jo niin odotin että nyt julkistat jo uutisen, mutta ei... ja nyt en kyllä yhtään lohduta ku sanon että meinki pikku isäntä anto odottaa itseään jopa 6 päivää yli joten ei oo enää montaa päivää=)
  -Skeit-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Ei valitettavasti. Mutta lohduttauduttava ajatuksella että ei tämä odotus nyt enää mahottoman kauaa kestä, ulos se tulee tavalla tai toisella ihan muutaman viikon kuluessa.

   Poista
 4. Täällä kans odotellaan vaan uutista, että pikkuinen olisi jo tullut maailmaan. MAsu on vielä liian mukava paikka <3

  VastaaPoista