tiistai 23. heinäkuuta 2013

Isin pakkaus

Nykyään yhä useampi isi (ainakin täällä blogimaailmassa, netistä idean itsekin vohkin) saa lapsen synnyttyä tai jo odotusaikana isyyspakkauksen, jonne äiti on kerännyt kuka mitäkin. Itse "annoin" omani synnärillä, eli siis kerroin mistä sellaisen kotoa löytää, ja heti kotiinmentyä vielä pitkän yön päätteeksi olikin tuore isi sen vielä esiin kaivanut.


Mitä meidän isin pakkauksesta sitten löytyikään? 


Pääasiassa juttuja vauvalle mutta jotain myös isille itselleen.

Ja minä muuten sain kotiintultuamme lahjakortin käsi- ja jalkahoitoon ♥ Oih en malta odottaa että pääsen sen käyttämään, hyvä että koko alkukesässä on varpaitaan nähnyt ;)

8 kommenttia:

 1. Tuollanen paketti on kyllä niin mahtava idea toteuttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sitä oli kiva kasailla ja suunnitella pitkin odotusta :)

   Poista
 2. Toi on niin kiva idea, oon sitä muutamissa blogeissa ihaillut :) Toivottavasti pääsen itsekin tuon joskus toteuttaa. Ihania juttuja oot kerennyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin päätin jo ennen raskautta että mikäli joskus vauva tulee niin isille pitää oma pakkaus tehdä :D

   Poista
 3. Voi miten ihana idea! Näytin Niksullekin tässä samalla ja hän heti uteliaana, että saiskos hänkin joskus mahdollisesta moisen :D Tosi kiva, että tuore isäkin sai jotain kivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tota oli vielä niin kiva suunnitella ja kasailla pikkuhiljaa :) Tosin vaikka alotin hyvissä ajoin niin laatikon koristelu sit kuiten jäi :D Mut onpahan nyt sille sit muutakin käyttöä kun pysyi koskemattomana ;)

   Poista
 4. Minullakin oli suunnitelmissa toteuttaa, mutta jäi sitten tekemättä... Tosin tuollaisen samanlaisen vihreäb bodyn sai meidän isi synttärilahjaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin oli suunnitelmissa vielä koristella laatikko jotenkin mutta aika loppui kesken :D Eihän sitä ollutkaan kuin se reilu 9kk x)
   Toi body on kyllä osuva ;)

   Poista