lauantai 20. heinäkuuta 2013

Värikäs toppi

Kirjoittelin täälläkin värikkään topin kaipuusta ja yhden sellaisen tilaukseen laitoinkin. On väriä on, kunnon kukkaoksennus ;)


Paljoa muuta ei itselle olekaan tullut kesän aikana osteltua, yksi pikkulaukku joka sattumalta osui kauppareissulla silmään ja on lähes prikulleen saman värinen keväällä ostettujen Vagabondien (mahtukaa pliis vielä joskus jalkaan) kanssa, sekä topin kanssa samaan aikaan tilatut mekko elokuisiin häihin ja vähän siistimmät varvassandaalit, jos vaikka muut kengät ei koko kesässä jalkaan mahdukaan :/ Häihin niissä ei kuiten ehkä sovi mennä :D


 Muuten ostokset onkin sitten lähinnä ollut tätä luokkaa :)


Huomenna kummipojan ristiäiset, jänskättää!!

4 kommenttia:

 1. Varmasti nyt tuleekin eniten ostettua kaikkea uutta rakkaalle pienokaiselle, mutta muista itseäsikin välillä hemmotella :) Ihania juttuja olet kyllä ostanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu varmasti muistan, jos ei muuten niin herkuilla sitten ;D

   Poista
  2. Miten muuten, tuliko paljoa kiloja raskauden aikana? Jäikö suurin osa sairaalaan jo? :) Nyt siis herkkuja vaan, että jaksaa ;)

   Poista
  3. Ihan viimosta neuvolakäynnin painoa en muista ja neuvolakorttia en oo vielä saanu takas mut varmaa joku päälle kymmenen kiloa sain kerättyä. Ja kotiinpäästyä niistä oli pari jäljellä, ja muutaman päivän päästä oltii jo lähtölukemissa. Tosin onhan tuossa vielä kiinteytymistä, ja tällä syömisellä ollaa kohta taas siellä loppuraskauden lukemissa :D

   Poista