keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Rapu

Vaikken horoskooppeihin uskokaan niin kiva niitä on lukea. Nyt törmäsin Vau.fi -sivustolla lapsen horoskooppeihin, ja pakkohan se oli katsoa mitä meidän pienestä rapu-pojasta sanotaan.

"Rapulapset vaihtavat mielialaansa suunnilleen yhtä usein kuin vaippaa. He ovat todella mielikuvituksellisia ja heidän kanssaan leikkiminen on viihdyttävää ja hauskaa. He kaipaavat paljon huomiota ja vahvistusta läheisiltään.

Luonne:
herkkä, hellä, lojaali, suojeleva, sympaattinen, ymmärtäväinen. Saattaa olla yliherkkä, pitkävihainen, pelokas ja murjottava. Liikaa huolehtiva.

Rapu on huolehtiva ja välittää ympäristöstään. Vaikka ravut ovat herkkiä, he eivät aina halua näyttää tunteitaan avoimesti. He saattavat olla varovaisia ja ujoja ja pitävät yksinäisyydestä. Ravuilla on vahva intuitio ja he käyttävät usein aikaa vaistojensa kuuntelemiseen ennen päätösten tekoa. Heillä on vahva yhteys kotimaahansa, perheeseensä ja lähiympäristöönsä.
Kaikki tähtimerkit voivat oppia jotakin vastamerkiltään. Ravut voivat oppia kauriilta vastuuta ja vahvuutta.

Astrologi Heidi Horpestad kuvaa rapulapsia näin:
Rapu on vesi-merkki, ja vesi liitetään usein tunteisiin. Rapulapset ovat selkeästi tunneihmisiä ja erittäin herkkiä. He saattavat olla hyvin haavoittuvia tunne-elämässään. He ymmärtävät yksinkertaisia, perheensisäisiä asioita, vaikka näistä ei puhuttaisi. He ovat kuin sieniä, jotka imevät kaiken, myös sellaisen, jota äiti tai isä ei ole sanonut ääneen.
Rapuja on mahdotonta pettää! He ovat hyvin kiintyneitä ympäristöönsä. Sen vuoksi he tarvitsevat turvallisuutta.
Rapulapset ovat kekseliäitä ja hyödyntävät tehokkaasti sisäistä uni- ja fantasiamaailmaansa. Heillä on päässään paljon ajatuksia, jotka he ilmaisevat mielellään kuvakielellä. Koska he ovat hyvin herkkiä, heitä ei saa kohdata liian karulla tavalla. He ottavat sen hyvin henkilökohtaisesti ja vetäytyvät itseensä. Tällöin on erittäin tärkeää rakentaa luottamus uudestaan, mutta tämä saattaa joskus kestää kauan.
Lisäksi rapu on taiteellinen ja huolehtiva. Koska tunteet hallitsevat rapulapsia, he saattavat olla myös melko ailahtelevia. "

Semmosta siis odotettavissa :)

Pikkuinen on tänään kaksi viikkoa vanha. Käytiin aamupäivällä neuvolassa ja todettiin kaiken olevan oikein mainiosti, painoa tullut hyvin lisää ja pituutta lähtenyt melkein puolitoista senttiä, kiitos synnytyksessä tulleen kuhmun :D Nyt sitten aloitellaan D-vitamiini, josko äippäkin muistaisi samalla syödä omansa.

päiväunilla

4 kommenttia:

 1. Mäkään en usko ihan täysillä horoskooppeihin, varsinkaan niihin päivähoroskooppeihin, mutta noihin luonnejuttuihin kyllä jonkun verran. Mä olen horoskoopiltani vaaka ja kuulemma todella selkeä sellainen :D Vaaka kun on tasapainossa niin kaikki hyvin, mutta heilahtelee voimakkaasti myös laidasta laitaan xD Niksu taas on oinas ja sellainen pässinpää onkin. Johtaja ja päättäväinen. Mutta onhan noitakin, kehen horoskooppi ei osu yhtään kohdalleen.
  Mikäs sä olet? Entäs Ville? :)

  Ja voi aaawww, miten suloisesti ovat päikkäreillä <3 Toinen vahtii Uunoa, eikös tuo ole Yara? Jotenkin mulla menee nuo ihanat tytöt sekaisin, vaikka kuinka luulen olevani oikeassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon vesimies, pitäski jostaa tutkia mitä siitä sanotaan. Oonhan mä senkin joskus jo lukenut mut eipä nuo jää mieleen. Ville on kans oinas :D

   Yara juu on tarkkana, tosin sekin nukkui kunnes kaivoin kameran esille :D

   Poista
  2. Käy kurkkasee täältä:

   http://www.uniluoto.com/horoskoopit

   Tuolta ollaan käyty lukemassa ja tosi hyvin piti jutut paikkaansa. Kurkkaa mitä oinaksesta sanotaan, täsmääkö yhtään Villeen? ;) Ja vesimies itseesi :) Pakko sanoa, että Niksun tunnistin moooonestakin kohdasta :D Samoin kyllä itsenikin.

   Poista
  3. Heh, muutama juttu oli joka osu oikeaan mutta muuten kyllä niin kaukana meistä että :D

   Poista