maanantai 10. tammikuuta 2011

Harmituksia ja päivän asut

Täällä on parin viime päivän aikana päässyt ärräpää jos toinenkin.

Tietokone on ihan kiva kapistus, etenkin silloin kun se on yhteistyökykyinen eikä turhia kenkkuile. Mun kone ei ole sellainen, tällä hetkellä se ei suostu käynnistymään. Samaa ongelmaa siinä on ollut noin vuoden, ensin lievempänä niin että pikku jutuin sen on saanut käyntiin, mutta nyt ei auta mikään. Päästäkseni käynnistysvaikeuksista olen pitänut konetta päällä 24/7 (heh, blondilla on keinonsa), mutta välillä se sammuu silti, viimeksi lauantaina ja siitä asti onkin sitten pysynyt kiinni. Onneksi sain varmuuskopioitua sen tiedostot ulkoiselle kovalevylle, olisi nimittäin muuten mennyt kaikki kuvat! Eikä muuten olisi ollut eka kerta jos kuvat olisivat hävinneet, jokunen vuosi sitten mulla oli kuvat ulkosella kovalevyllä varmassa tallessa, jos koneelle kävisi jotain. No, eipä käynyt koneelle mitään, mutta ulkoinen kovalevy hajosi. Jippii. Saatuani kuvat talteen yritän nyt palauttaa koneen tehdasasetuksiin. Saa nähdä kuin mamman käy..

Maisu ja koneet ei ole kaikkein paras yhdistelmä.

No, jottei ihan masennuksiin mentäisi niin on tässä viimepäivinä jotain kivaakin ollut. Nimittäin toi keli! Ihanaa kun ei ole niin kamalan kylmä, vaikka nyt sit onkin märkää.. Mutta ihanaa että tarkenee olla ulkona, mamma ja tytöt.

pus ♥

 Ja sitten ne päivän asut :)
  

Tämmösissä takeissa ollaan talvi kuljettu, kovilla pakkasilla vielä villapaita takin alla niin on tarennu käydä portilla kääntymässä ;)


ps. luojan kiitos että talosta löytyy toinenkin tietokone, jolla pääsee tarkistamaan pakolliset, eli naamakirjan ja blogit;)

2 kommenttia:

  1. Ihanat takit! Omalle Epulle jouduin koville pakkasille askartelemaan ite takin, kun ei MISTÄÄN löytynyt sopivankokoista :)

    VastaaPoista
  2. Noikin on meidän äiteen tekemät, tytöt on niin nirsoja ettei mitkään kaupan omat kelvannu ;)

    VastaaPoista