perjantai 28. tammikuuta 2011

Yksin kotona 2

Niin se vaan arki meni ja nyt ollaan perjantaissa. Ja hyvin selvisin. Vielä kun selviäisin näistä yövuoroista, kaksi takana ja kaksi edessä!

Viikkoon ei paljoa mahtunut, kiitos pitkän iltavuoron ja öiden, mutta tein kuitenkin jotain mitä en ole tehnyt sitten viime toukokuun -pesin pyykkiä kotona! Eli rempat on taas vähän edennyt, nyt on saatu kodinhoitokopperon pesukoneliitännät toimintaan ja siispä pesukone käyttöön. Jee, pienistä sitä voikin iloita.

vihdoin pääsi käyttöön jo viime keväänä ostettu pyykkipulverirasia.

Alkaisi taas olla aika päästä Ikeaan, ostoslista ei ole suuri mutta sitäkin enemmän haluaisin nämä muutamat jo saada hankituksi!
Vessaan saattaisi löytyä kivat pyyhelinanupikat Kodin Ykkösestäkin, mutta siinähän se on Ikean vieressä joten voisi ensin piipahtaa siellä. Ehkä maanantaina, jos saan kaverin reissuun..

 Pst. Tein muuten tuossa taas sitä herkku-broilerivuokaa, ohje täällä. Suosittelen!

4 kommenttia:

 1. Ai nami, näyttää tosi herkku ruoalta. Pakko itsekin kokeilla joskus. Ihania juttuja olit laittanu tuohon kollaasiin, just sellasia, mitä mäki olen kattonut meidän tulevaan vesaa ja kylppäriin :) Sulla on äly hyvä maku ;) Mulla on pien kutina, että saatetaan asua muuten aika lähekkäin :D

  VastaaPoista
 2. Heheh. Mistä olet sellaisen kutinan saanut? :D

  VastaaPoista
 3. Näistä kaupoista ;) Mutta siis enhän mä varma ole :D Mun kutinat voi välillä olla ihan mistä vaan :D

  VastaaPoista
 4. Aaj. No, eihän sitä koskaan tiedä :)

  VastaaPoista