tiistai 4. tammikuuta 2011

Kevättä Ellokselta

Harmistuneena aamupäiväisestä sekoilustani lohdutin itseäni tekemällä tilauksen myös Ellokselta. Mikäli suklaa ja shoppailu ei auta niin ei sitten mikään!

Tämmösiä sieltä ostoskoriin klikkailin, lisäksi vielä vessaan pari mattoa. Osa näistä on ale-tuotteita, kerrankin kävi mäihä sillä noita molempia shortseja sekä kenkiä olen normihintaisena miettinyt mutta jättänyt tilaamatta. Kyllä kannatti :) Ja lämmintä kesää tässä odotellaan, että pääsee shortsit, topit ja hamoset käyttöön.

Nyt talvella ei kauheasti ole vaatteita tullut ostettua, mutta heti kun kevät edes käväisee mielessä niin tulee kauhea ostosvimma. ♥

Ja postissa odottaa jokin paketti, oijoi. Luulisin että se on joku tulematta oleva lehden tilauslahja, mutta niin luulin viimeeksikin mutta paketista paljastuikin erään lehden lukijakilpailun voitto. Hih. Osallistun aina eri lehtien lukijakilpailuihin, joissa palkintoina saattaa olla vaikka mitä hienouksia, ja arvatkaapa mitä minä voitin. Kertakäyttöastioita! Mutta iloinen olen niistäkin, aina on kiva saada palkintoja :)

4 kommenttia:

 1. Hyviä hankintoja! Omaan kaappiin ottaisin myös oikopäätä tuon punaisen topin, mustan tunikan(?), ja ahh tuon ihanan valkoisen mekon!

  Kertiksethän on ihan huippuja jos ei jaksa tiskata :) ...tai laittaa astioita koneeseen :D

  VastaaPoista
 2. Malttamattomana pakettia odotellaan, toivottavasti ovat yhtä ihania (ja sopivia)luonnossa :)

  Täytyy varmaan viedä astiat mökille, siellä kun ei todellakaan ikinä jaksa tiskata :D Kotona luojan kiitos on se pesukone!

  VastaaPoista
 3. Ihania ostoksia! Siitä se kevään odotus alkaa!

  VastaaPoista
 4. :) Valitettavan pitkä odotus tiedossa :S

  VastaaPoista