tiistai 4. tammikuuta 2011

Kävin melkein kampaajalla

Tajusin tuossa ennen Joulua ihan kamalan asian. Niin kamalan että meinasi ihan hätä tulla. Tajusin että olin käynyt viimeeksi kampaajalla maaliskuussa!! :D Meinasin jo välipäivinä yrittää saada aikaa mutta jätin sitten myöhemmäksi, ihan niinkuin olin tehnyt jo puoli vuotta. Mikähän siinä onkin että se ajan varaaminen on niin pirun vaikeaa. Ei se varmaan muuten olisi, mutta minulla ei ole vakkariparturia vaan se on ikäänkuin ollut hakusessa siitä lähtien ku vakkariparturi muutti Helsinkiin. (mur)

Kuva lainattu.

Tänään sitten otin itseäni niskasta kiinni ja sydän pamppaillen soitin taas uuteen kampaamoon. Ja sain ajan samalle päivälle. On se kumma, en yleensä juurikaan ole jännittänyt esim. uuteen työpaikkaan menoa mutta kampaajalle kyllä!

Tuli aika lähteä. Laitoin kodin oven lukkoon, tietysti, ja heitin kassin ja autonavaimet autoon siksi aikaa kun putsaan lumet auton päältä. Ja sitten ei muuta kuin matkaan! Paitsi että..ovet oli LUKOSSA. Ja siis kassi eli myöskin kännykkä auton sisäpuolella. Ja ovet itsestään menneet lukkoon. (yksi syy lisää rakastaa taleva)  

Eihän siinä muuta kuin kiertämään kaikki talon ovet josko jokin olisikin auki. Eipä ollu ei. Sitten yritin saada auton ikkunaa niivittämällä auki, se kun on vähän löysä ja välillä aukeaa itsestään kun ovea aukoo ja läimii kiinni. Mutta tänäänpä oli niin tiukasti kiinni ettei hievahtanutkaan. Kävin parilla naapurilla ovikelloa soittamassa, muttei ketään kotona. Meinasi jo epätoivo iskeä. Parin talon päässä nainen teki lumitöitä, sinne siis ja kännykkää lainaksi pyytämään. Muuten hyvä, mutta iskän numero on ainut jonka muistan ulkoa, ja sehän ei tietystikään vastannut. Numerotiedustelusta Villen numero, salainen. No äidin sitten. Äiti olikin kotona mutta kovalla kiireellä tekemässä lähtöä, joten ei avainta pystynyt minulle tuomaan. Hän sitten soitti puoli sukua läpi (no ei ihan) josko joku voisi tuoda reppanalle avaimen. Ville sen sitten viimenään tuli töistä tuomaan, onneksi oli tässä lähellä töissä eikä esim. Haminassa missä välillä on ollut. 

Naapurin täti oli kiva ja laski minut sisälle soittelemaan ja odottamaan avainta, meinasi ulkona tulla vilu. Näin sitä tutustutaan naapureihin!

Loistava päivä. Lohdutukseksi tästä tein Ellokselle tilauksen. Hennesi meni jo eilen :)

ps. Perjantaina uusi yritys kampaajalle. Varmaan nukun pommiin..

2 kommenttia:

  1. Jokos olet käyny kampaajalla? :) Laitahan kuvaa ;)

    VastaaPoista
  2. Heh, kävin juu :). Ja kuvan voisin laittaa jos joku tulis laittaa tukan koreaks :D Ite oon siinä niin onneton :S

    VastaaPoista