perjantai 14. tammikuuta 2011

Mustaa kenkää

Päätökseni olla ostamatta talvikenkiä piti näin pitkälle, melkein puolessa välissä tammikuuta jo mennään! (Jos unohdetaan ne syksyllä ostetu nilkkurit)  Ajatuksissa on kuitenkin pyörinyt mustien saapikkaiden puute, jota en kuitenkaan aktiivisesti ole kaupoilla yrittänyt korjata. Törmäsin jokin aika sitten Janetin blogissa ihaniin mustiin saapikkaisiin, ja mielessäni harmittelin kun kuitenkin ne on jostain liikkeestä jota täällä ei ole mailla halmeilla. 

Mutta sattuipas kerrankin! 


 Saapikkaat olivatkin ihan vaan Robbarista, joten tämä tyttö otti ja haki itselleen samanlaiset :D Olin yllättynyt siitä, että kenkävalikoimassa olisi ollut useammatkin kivannäköiset kengät, yksiä toisia jopa sovitin mutta jätin asian hautumaan -jospa niissä alennus vähän vaikka vielä kasvaisi ;)

6 kommenttia:

 1. :) ja halvat, laadusta en sitten tiedä :D

  VastaaPoista
 2. Kävit sinäkii kotiuttamassa :) Mä haaveilen vieläkin niistä ruskeista, varmaan ovat jo loppuneet. Kiva, että löysit mieleiset :) Hauvoille terkut :)

  VastaaPoista
 3. Pakkohan se oli :D Ja eilen oli ekaa kertaa jalassa, hyvin kulkee :) Että kiitos vaan vinkista :) Meidän robbarissa ainakin oli ruskeita vielä vaik kuin, kantsii käydä tsekkaas.

  Hauvat kiittää tekuista :) (pst. toinen just söi putkilon vaniljahuulirasvaa. prkle. :D )

  VastaaPoista