tiistai 25. tammikuuta 2011

Yksin kotona 1

Sellasta siis tiedossa koko viikko. Siis yksinoloa kotona. Koirat tietysti kaverina mutta Ville töissä muualla, tulee viikonlopuksi mutta sitten taas menee.. 

Toivottavasti selvitään ilman mitään suurempia katasrohveja. Nii mitä sitä muka viikossa voisi käydä etten selviäisi? No, ei esimerkiksi olisi eka kerta jos hanoista tulisi vain jääkylmää vettä, öljypyttyä pitäisi silloin käydä rassaamassa ("Villeeee! Ei tuu lämmintä vettä.."). Kamala lumimyrsky voisi aikaansaada sen että jäisin (siis auto jäisi) jumiin pihalle, kun en saa lumitöitä tehdyksi ("Villeeee! Lunta on liikaa, en jaksa kolata.."). Eikä muuten olisi eka kerta vaikka ajaisin omassa pihassa penkkaan ja jäisin siihen jumiin ("Villeee! Mie jäin jumiin, tuu ajaa tää prkleen auto pois.."). Ja mullehan nyt voisi käydä melkein mitä vaan ("Villeee! Tuo vessapaperia.."). Mutta hyvin mennyt tähän asti. Eli yksi päivä ja pari tuntia päälle ;)

Toissa iltana ei meinannut tulla uni, ei suinkaan siksi kun Ville puuttui vaan siksi, ettei Yara meinannut tulla sänkyyn ollenkaan! En tiedä mikä sen oli, mököttikö Villen lähtöä vai oliko muuten vaan outo (olis ollu eka kerta kun nukkuu muualla kuin sängyssä yön), mutta vaikka minä sängystä sitä huutelin niin ei tullut ei. Sitten ajattelin että annan sen olla. Mutta entäs jos sillä onkin jokin hätä? Uudelleen kutsun ilman minkäänlaista vaikutusta, aikani pyörin ja jahkaan sängyssä että annanko olla vai menenkö hakemaan. Ja nii, kyllä se oli kömmittävä lämpöisestä peiton alta ja haettava musti kainaloon :D Sohvalla se nukkui tyynen rauhallisena, vähän mulkaisi kun menin herättämään.

kukkuu. joulupukki toi meille tämmösen kivan pesän.

 Ja mitä tekevätkään hiiret kun kissa on poissa talosta? No shoppailevat, herkuttelevat ja nautiskelevat kaikesta tyttöhömpästä. Harmi vaan että omat työt vähän haittaavat vapaa-aikaa.

Eilen siis kävin vähän kaupoilla, oli jo monta päivää tehnyt mieli mennä Cittariin ja Prismaan ihan vaan kiertelemään, mutta viikonloppuna en ehtinyt. Oi että olikin ihanaa, olin vielä suht ajoissa liikkellä niin ei paljoa ollut porukkaa häiritsemässä rentouttavaa kiertelyä hyllyltä toiselle ja kaiken turhan näpertelyä :D (Olinpa muuten reipas ja kävin heti aamusta myös jumpassa! )

 Vaatteita en juuri jaksanut edes katsella, sukkapöksyt vaa nappasin ohimennessä kun olivat alessa, mutta kaikkea muuta kyllä tutkailin; keittiötarvikkeita, krääsää, kenkiä, laukkuja.. 

Keittiötarvikkeita on muuten ihana ostella, kippoja ja kuppeja ja vaikka mitä. Tällä kertaa siltä osastolta mukaan lähti kuitenkin vain kaksi kauhaa. Kauhojen lisäksi löytyi pari elokuvaa, tai oikeastaan kolme kun tuossa toisessa on kaksi; Remember me (kyllä, ihan vaan Pattinsonin takia ;) ), All about Steve + Marley & Me. Tuon Marleyn oon nähnyt, oli ihana ja itkettävä joten pitihän se saada jos joskus tuntuu että pitää saada kyynelkanavat auki :) Toinen siihen käyvä elokuva olisi Ps. I love you, mutta sitä ei harmikseni alekorista löytynyt.

Ja tarroja..hmm.. Mietin siinä näitä valkkaillessani että ostaakohan kukaan muu tarroja? Siis kukaan aikuinen, itselleen eikä lapsille? :D

Cittarin koruosastolta löytyy aina jotain kivaa, siksi olisikin viisainta ohittaa se kylmän viileästi. Mutta ei tällä kertaa, tätähän varten sinne mentiin; hypistelemään ja tekemään heräteostoksia. Tassu-kaulakoru oli "pakko saada", kotona harmikseni huomasinkin että ketju on lyhyempi mitä luulin. Pöh. Täytyy vaihtaa toisenlainen ketju siihen, vai löytyisiköhän jostain musta..

Apteekista rasvoja. Alkaa kourat kohta olemaan yhtä koppuraiset kuin kantapäät. Iy. Acon toista rasvaa, Cano dermiä, mulla on pikkutuubissa, mutta tämä mini derm on paaaljon halvempaa joten olin pihi ja otin kokeeksi tätä. Tuntuu ihan hyvältä, ei yhtä paksua kuin Cano mutta toimineen käsissä.
Huulirasva ihanan näköinen, mutta osoittautui aika huonoksi. Harmitus.

Ja nämä. Puoleen hintaan. PAKKO ostaa. Saisi noi lumet jo sulaa että pääsisi käyttämään.

Diudiu. Ekan kaupan jälkeen piti tarkistaa kuitti että oliko kassatäti näpytellyt omiaan. Ei ollu, hassua miten pikku ostoksista tulee kamala loppusumma.. Mutta oli se sen arvoista ;)


6 kommenttia:

 1. Eiiiii, mä tahdon myös tuommosen tassu-kaulakorun! Siis cittaristako sen löysit? Mun tuurilla mä en saa tuollaista. Toi on ihana. Sie voisit lähtee miun kaa shoppaa ku mä olen myös sellai joka tykää hypistellä ja tutkailla kaikkee ;)

  VastaaPoista
 2. Kaulakoru on Cittarista juu, oli pinkkejä ja mustia :) Sinne vaan, siel oli kaikkee muutakin kivaa ;)

  VastaaPoista
 3. Pitää mennä heti viikonloppuna :) Toivottavasti meijänki cittarin valikoimiin on otettu nuo. Oliko paljon hintaa?

  VastaaPoista
 4. hmm..oisko ollu jotain 7€, siinä ostoksillaolon huumassa ku ostelin ni en niin pannu merkille :D

  VastaaPoista
 5. Mie ostin meiän lähi sittarista tommosen hopean värisen tassukorun, ketju muuttu aikaa myöten punaseks ja vaihoinki siihe oikeen hopeaketjun mut tassu on pysyny saman hopean värisenä!

  Se on niin ihana et miulla on se aina kaulassa<3

  VastaaPoista