torstai 27. tammikuuta 2011

It Girl

Sain Facebookissa kutsun liittyä johonkin peliin. Taas. EVVK. Jätin siis kutsun huomioimatta, kaiken maailman FarmVillet sun muut on jotain mitä en yksinkertaisesti pysty käsittämään. Aikuiset ihmiset viljelee pelissä jotain porkkanoita yms. ja töissäkin harmittelevat kun ei ehdi sadonkorjuulle. WTF?!!

Kunnes nyt maanantaina tämä kutsuja pyysi että hyväksyisin hänen kutsun vaikken sitä pelaisikaan, jotta hänen asema pelissä paranisi. Samalla hän näytti minkälainen peli on kyseessä.

Ja siitä illasta lähtien on tämä tyttö ahkerasti pelannut It Girl -peliä.


Onko muita hurahtaneita?


Pelissä luodaan itselle hahmo, jonka kanssa kierrellään kauppoja ostelemassa vaatteita ja asusteita, ja käydään juhlissa. Mitä enemmän "löydät" vaatteita, kierrät kauppoja ja omaat ystäviä, sitä pidemmälle pelissä pääset. Esim. jos sinulla on viisi ystävää, voit saada poikaystävän ;)  Aluksi ei ole kuin pari kauppaa mihin pääset, edistyessä niitä aukeaa lisää. Jossain vaiheessa kuvaan tulee myös autot ja kodit. Vaatteita voi vaihdella ja sovitella, ja juhlissa käydään tsekkaamassa onko "hotimpi" kuin toiset, joten vaatteiden valinta onkin hurjan tärkeää ;)

Itse siis olen pelannut vasta pari päivää, joten olen vielä aika pihalla koko pelistä, kunhan selaan rekkejä läpi ja etsin kivoja vaatteita :D

kuvat Googletettu.

Juuniin. Hurjan fiksu on tämäkin peli, kuka aikuinen tätä muka oikeasti pelaa?

Ihan niin hurahtanut en ole että laittaisin oikeaa rahaa peliin, mutta leikkirahalla on kiva ostella leikkivaatteita leikkikaupoista. Onkohan tämä jotain alitajuntaista paperinukke- ja barbiekaipuun tyydytystä ;)

Niin..ihan kuin ei jo muuten olisi päivästä mennyt liian monta tuntia koneella..


2 kommenttia: