torstai 20. tammikuuta 2011

Hyllyt vai piiloon?

Kertokaahan, kummin olisi teistä parempi.

Vessaremppa on siis taas jatkunut, voisi sanoa että voiton puolella jo ollaan, hanasta tulee vettä ja pönttökin käyttökunnossa (jos sitä vaan raaskisi käyttää ;D ) . Mutta siis, "ongelma" on nyt seuraavanlainen.


Eli tuo kolo. 
Alunperin siihen oli tarkoitus laittaa tason kanssa samanvärinen etulevy, niin että kolo menee piiloon. Mutta keksittiin että jospa siihen laittaisikin pari hyllyä (pari tositosi kapeeta hyllyä joissa ei juuri mitään mahtuisi säilyttämään. Tosi epäkäytännölliset pölynkerääjät, mutta silti jotenkin tykästyin ajatukseen..). Nyt en osaa valita. Kummin te tekisitte?  
Samanmoinen kolo löytyy myös tason toisesta päästä. Kokeilin niin esim. hajuvesipullo hyllylle mahtuisi, joten kyllä niihin tavaraa löytyisi ;)

ps. elkää peljätkö, tuo lila seinä ei ole jäämässä tuon väriseksi ;)

3 kommenttia:

 1. Näyttää kyllä niin pieneltä tuo väli, että kerääkö se vaan pölyä, jota on vaikea puhdistaa? Itse kallistuisin siihen peitelevyn laittamiseen juuri sen siivousasin vuoksi. Mutta kaunis ajatus on myös hajuvedet hyllyille :)

  VastaaPoista
 2. Onko siinä tarpeeksi tilaa, että miellyttää itseäsi? Että siinä saisi tosiaan säilytettyä jotain. Kuvasta päätellen oli kyllä kaponen kohta. Saisitko otettua esim. niitä hajuvesi pulloja siitä helposti? Mun mielipide on laittaa siihen joku etulevy. Mutta mä oonki mä :D Kerrohan sitten mitä keksit :) Meillä on myös tulossa WC remontti. Laitahan koko kuvaa sitten teidän vessasta :)

  VastaaPoista
 3. Johanna: Vaikeaa, vaikeaa. Hitsi että piti edes tulla koko idea päähän :S Kolot ei kyllä jäisi noin syviksi joten vähän helpompi olisi pyyhkiä pölyjä.. Mutta täytyy nyt miettiä. Ja ehkä jopa kokeilla ennen lopullista päätöstä, oon aina tämmönen jahkaaja :D

  Janet: Täytyy sovitella mitä kaikkea niissä mahtuisi olemaan. Jos meillä harrastettaisiin vessalukemista olisi kolot tosi hyvät niille, mutta kun ei harrasteta :D Laitan juu kuvia kun veski valmis, tosin tällä meidän vauhdilla siihen saattaa mennä KAUAN :D

  VastaaPoista