perjantai 21. tammikuuta 2011

Syömäilytila

Meillä on keittiössä pikkunen pöytä, jossa hoituu normiruokailut kaksin. Vieraita jos sattuu olemaan siirrytään isomman pöydän ääreen, "ruokailutilaan". 

Eli tähän.

Kuva keittiöstä päin.
Kuva olkkarista päin.
Suunnitelmissa on keittiörempan (niin, sitten joskus) yhteydessä pistää tuota päätyseinää nurin, niin että keittiö avartuisi ja sieltä olisi yhteys ruokailutilaan ja olkkariin. Sitä ennen olisi seinälle ehkä saatava jokin taulu tms., on niin kovin tyhjää..

Pöytä on hankittu käytettynä edelliseen asuntoon, sinne se sopi kuin nyrkki silmään, mutta tänne haluan valkoisen pöydän ja tuolit. Ja koska ne on ihan törkeen hintasia, etenkin iso pöytä ja kahdeksan tuolia, olen päättänyt että joskus tuon tuosta maalaan. Saa nähä koska se tapahtuu, mutta mikäs kiire tässä.. ;) Vaikka kaikkea uutta on kiva saada (ostaa), niin ei sitä ihan kaikkea tarvitse upouutena olla, tämä on mulla se tapaus jossa vanha saa kelvata. Ennemmin ostan vaikkapa uuden sohvan. Tuoleja on siis kaikkiaan kahdeksan, kahta eri sorttia, ja pöytään löytyy vielä jatkopala niin suurempikin joukko mahtuu kerralla aterioimaan.

Normi datailupaikkani on tuossa pöydän päässä, nyt kuvia varten korjasin koneen (ja muut rojut (normaalisti koko pöytä on täynnä tavaraa)) piiloon ;) 

Ehkä kohta voisi myös luopua tuosta jouluisesta liinasta :D

2 kommenttia: