sunnuntai 19. elokuuta 2012

Nellyn kenkiä

Ostoksia ostoksien perään.
Piipahdin (epäonnekseni) Nellyn sivuilla ja huomasin että siellä oli melkoinen kasa kenkiä tarjouksessa 19,95€. 

Useampikin pari houkutteli, tähän poimin muutaman suosikkini. 

Mustat peruskorkkarit multa tavallaan uupuisi, yhdet kyllä on mutta niin julmetun vanhat että näinköhän pysyy edes kasassa enää.  
Kivat talvipopot sopivalla korolla ja ihanalla teddykauluksella on jotenkin vaan niin suloiset.
Sirot sandaletit olisi kivat ensi kesän häitä ajatellen, tiedän nimittäin että ainakin yhdet häät on tulossa joten voisi jo varautua hyvissä ajoin ;D Ja onhan nyt talvellakin vielä häät tanssittavana, miksei nämä kävisi talvihäihinkin. 
Ja nuo mustat remmikorkkarit nyt vaan on aikas ihanat.


Niin, onhan sieltäkin nyt sitten pakettia tulossa.. Olen muutaman kerran Nellyltä kenkiä tilannut mutta aina on menneet takaisin huonon istuvuuden takia, saa nähä miten tällä kertaa käy..

6 kommenttia:

 1. Mun mielestä Nellyllä on vaan niin parhaat kengät! Itse tykästyn aina vähän erikoisemman näköisiin ja saan kyllä paljon kehuja kengistäni ja ihmiset aina kyselee missä sellaisia myydään..

  http://fashionwhipit.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että nämä olis nyt hyviä ja sopivia, kuvissa ainakin ihania :)

   Poista
 2. Ei ole todellista :D Tismalleen samat kengät mitä mä olen katsellut, siis nuo kaksi ylimmäistä ja niitä mietin pistää tilaukseenkin :D Ei ole kyllä hinnalla pilattu. Mua vaan pelottaa tilata kenkiä, ku mulla on niin oudon malliset jalat, et nilkkureissa koko saa olla 38, mut korkkareissa 37. Johtunee mun jalan suuresta kaaresta. Vielä en siis tilannut mutta juuri noiden kahden ylimmäisen tilausta mietin koko ajan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D No, meillähän on tunnetusti hyvä maku niin onko tuo nyt ihmekään ;) Mäkään en noista koista oikein tienny, voi olla et tulee liian pieniä. Tai sit isoja :D Nilkkurissa otin kans 38, ku talvella kuiten pitää sukkiakin mahtua, ja korkkareissa 37, joka joskus saattaa olla liian iso ja joskus pieni..

   Poista
  2. Ai, meille passaa vielä samankokoiset kengätkin vielä :D No jos joskus jostain luovut, nii kysy ensin multa ;) :D Kyllä monesti olen nauranut, kun makumme ovat natsanneet aika lahjakkaasti :D

   Poista
  3. Heheh, pidetään mielessä ;)

   Poista