tiistai 21. elokuuta 2012

Uma

Heipparallaa!
On taas ihan lapasesta lähteny tää shoppailu, pitkään menikin aika maltillisella linjalla.

Kävin nimittäin taas eilen tuhlaamassa spinnin jälkeen, VeroModalla oli kantisalennuksessa kiva villakangastakki jota lähdin katsastamaan. 


Tuo kuvassa oleva väri mulla oli mielessä, mutta sitä ei liikkeessä ollut. Tarjosivat että voisivat sitä muualta kysellä, mutta kun sovitin mustaa niin ihastuinkin siihen :] Ja mustaahan mä koko viime talven etsiskelin joten.. Aika ihanalta tuo luumukin(?) kyllä näyttää, en tiedä mitä tapahtuu jos siihen jossain törmään ;) 

Mutta niin, tänään tosiaan suuntana Tallinna, lähdettiin töistä pienen porukan kesken päiväreissulle :) Oikeestihan meikäläinen on jo merellä kun tämän pitäisi tupsahtaa näkösille, mut naputtelin tämän nyt iltani ratoksi valmiiksi. Aamulla on herätys joskus neljän kantturoilla, huhhuh! Johan sitä kohta pitäis nukkumaan mennä. Mutta ah, olen jo pitkään odottanut että pääsen possuilemaan aamiaispöytään ;)

Nyt jos olisin fiksu miettisin vaatteet jo valmiiksi niin säästäisin aamulla muutaman minuutin, mutta nyt on niin ventti olo etten taida jaksaa :S Kadutaan sitä sitten aamulla kun pitäisi jo olla menossa ja mä vielä juoksen puolipukeissa ympäri kämppää, ihan perinteistä jo ;)

2 kommenttia:

 1. No on kyllä kiva takki :) Laitahan siitä kuvaa sitten jossain vaiheessa ihan päällä :)

  Huisin kivaa Tallinna päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, toivottavasti vaan ei vähään aikaan vielä oo sille käyttöä ;)
   Kiitos, oli kiva reissu. vartuppas kun kuulet kuinka hurjasti tein sieltä löytäjä ;)

   Poista