perjantai 24. elokuuta 2012

Väsynyt

Voi luoja miten väsyttää! Työpäiviähän mulla tällä viikolla oli huimat kolme, joten ei se liiasta rehkimisestä voi johtua ;) Liekö flunssaa tulossa, kurkku jo pari päivää vähän kipeältä tuntunut.. Joka tapauksessa töiden jälkeen oli pakko ottaa päikkärit, ja heräilin tuossa puoli seiskan aikaan. Onneksi viikonloppu vapaalla, jos saisi vähän ladattua akkuja :)

Tiistaina kävin siellä Tallinnassa. Oltiin semmoisella päivän ostosreissulla, bussi matkassa mukana. Harmillisen lyhyt aika siinä kaupungilla (ja kaupoilla) kiertelyyn tietysti jäi. Etenkin kun matkakumppaneita shoppailua enemmän kiinnosti terasseilla istuskelu ;) Minä olisin voinu kauppoja koluta enemmänkin, mutta tällä kertaa tämmönen reissu. Ja kivaa kyllä oli, en minä sillä :) Valokuvia en ottanut yht ainoaa, en edes niistä älyttömistä seisovan pöydän (aamupala + päivällinen!!) ruoka-annoksistani ;).

Vaatepuolen ostokset jäi siis hyvin pieniksi, osin tietysti siksi ettei kovin monessa kaupassa käyty, mutta muutamassa sentäs eikä niidenkään tarjonta oikein kolahtanut. 


Kyllä, siinä on ainoa hankintani. Äitikin oli ihmeissään. Mutta hyvä näin, on muuten tullut tuhlattua ihan riittävästi.. Lisäksi toin vähän juomia, nii ja karkkia tietysti. 
Sekä tytöille tuliaisia ;)

Yara tykkäsi että Myyllä oli turhan tiukka nuttura ;)

Tänään oli tarkoitus siivoilla näin niiku perjantain kunniaksi, mutta vietinkin päivän tuolla punkassa. Ehkä huomenna sitten? Kaikenlaisia kotihommia odottaa tekijäänsä, vähän viime viikonloppuna jo aloittelin mutta kummasti tuo lista koko ajan tuosta kasvaa.. Kirpparinkin kävin varaamassa ensi viikolle, joten viikonlopun ohjelma taitaakin sitten olla siinä ;)

Tänään oli viimeinen päivä laittaa loppuvuoden lomatoiveet. Laitoin lokakuulle, vaikka hetken harkitsin josko en enää tänä vuonna lomaa pitäisikään vaan keväällä sitten kaksi viikkoa. Mihinkään reissuun kun ei nyt sitten näillä näkymin lähdetä, kun ei muiden lomat satu yksiin,  mutta ehkä keväällä sitten :)

Nyt tää lähtee vähän tutkailemaan Elloksen pakettia. 
Ihanaa viikonloppua ihanat :)

2 kommenttia:

  1. Et oo tosissas, tuoko sun saalis on :D Nyt on kyllä jotain vikaa ;D Mutta ihana tuo panta silti on! Ja haukkujen lelut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, uskomatonta mutta totta. Mietin hetken raattinko muumeja koirille antaakaa vaa oisin pitän itellä, nekun oli avaimenperiä, mut annoin nyt kuitens. Täytyyhän sitä jotain tuomisia olla :D

      Poista