maanantai 20. elokuuta 2012

Viikon liikunnat feat jumppaärsytyksiä

Välillä jumppaajatoverit saa minut pyörittelemään silmiäni, noin niikun nätisti sanottuna ;)

Ensinnäkin, juttu joka kerta toisensa jälkeen ärsyttää vaikken itse edes ole osallisena. Pumpissa kun on tarkoitus ottaa painoja yksi pari kutakin painoa per nuppi. Ja silti, jotkut ottavat kahdet ja viimeisinä tulleet jäävät ilman. Ohjaaja kyselee kellä on kahdet, toiset kiltisti antavat ylimääräisen parin sitä tarvitsevalle mutta on niitäkin jotka pokkana tutkivat kynsiään ja toivovat että joku muu luopuisi painoistaan ja saisi itse pitää ylimääräiset. Toki itsein niillä tunneilla, joilla on vähemmän porukkaa ja painoja on reilusti ylimääräisiä, saatan ottaa esim kahdet kiloset, mutta tunneilla jotka on täysiä en viitsisi edes vaivautua.

Ja joka tunnin jälkeen ohjaaja muistuttaa että steppilauta pitäisi olla alimmalla tasolla säilöön laitettaessa, ja joka kerta ainakin yksi lauta pinossa on ylemmällä tasolla... Ongelmia kuullunymmärtämisessä? Kun ei se nyt niin kauheen iso homma ole siirtää palikat alemmalle tasolle että se osaamisesta voisi kiinni olla.

Miten vaikeaa on sulkea pukkarin ovi perässään?!! Tähän ei lisättävää.

Eturivissä on yleensä aina tilaa, mutta silti joidenkin on pakko ängetä muutenkin ahtaaseen takariviin, esimerkiksi jos olen jo ns takarivissä (missä tietenkin aina olen jos vain ehdin ajoissa paikalle) niin joku saattaa tulla vielä taakseni. Ja välillä tullaan ihan liki muuallakin kuin takarivissä. En tietenkään oleta että juuri minulla pitäisi olla paaaljon tilaa, mutta jos muualla on vielä väljää niin voisiko ne paikat käyttää ensin?

Sitten yksi, joka ei niinkään ärsytä, lähinnä naurattaa vain. Nimittäin sellaiset ns. "kovat treenaajat", jotka tekevät suurilla painoilla tai puolta kovemmassa tahdissa kuin muut, tehden liikkeen kuitenkin päin honkia. Kyykyssä maksimipainot päissä mutta kyykkäys ihan minimaalinen, kun todennäköisesti parempaa tulosta saisi pienemmillä painoilla kera syvemmän kyykyn, ja vatsoissa tyyliin heilutellaan hartioita tupla-/triplavauhtiin ohjattuun verrattuna..

(itsehän teen kaiken täydellisesti ;) )

Mutta nyt tämän pienen avautumisen jälkeen nämä viime viikon vähäiset liikunnat

MA: -
TI: Pikainen aamulenkki 15min, Bodypump 1h
KE: -
TO: -
PE: lenkki 30min
LA: -
SU: Bodypump 1h

Ja ilokseni voin kertoa, että lähes kolmen vuoden tauko on ohi! Kävin nääs aamulla spinningissä \o/ Ja kyllä oli kauheeta. Ja ihanaa. Ja jalat jo nyt aika jumissa, mitenhän huomenna kun pitäisi pystyä Tallinnassa käpöttelemään...

kuva weheartit

2 kommenttia:

 1. Hallelujah ja aamen! Yhdyn totaalisesti. Ja yks mikä mua myös välillä ärsyttää on nää mattimyöhäset. Treeniä ollaan keretty jo alottaa, kun sit yks tulee ja vielä pitää hetki odottaa, että hän saa tavarat yms. kohdilleen. Mä taas usein teen silleen, et menen suosiolla eturiviin, että muut saa sit sen ihanan takarivin. Tää eturivissä oleminen saa useasti myös aikaan tehokkaamman treenin koska "kaikki kattoo", niin varmaan. Kahvakuulatunnilla on myös hirveesti painohamstraajia. On 4,6 sekä 8 kilon ja sit toiset jää ilman. Tosi jees.

  Pitäis aina koettaa muistaa muita kanssa eläjiä niin kaikki olis huomattavasti helpompaa. Tästä melkein samasta asiasta voisin paasata autoilusta, mut jätetään se toiseen kertaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei onneksi myöhästelijöitä odotella, vaan saavat laitella kamat valmiiksi ihan siinä muiden treenatessa :) Mutta tuli itsellekin yksi vielä mieleen, nimittäin se että aletaan viemään painoja takaisin paikoilleen kesken tunnin, kun ei jotain painoa enää tarvitse! Ärr. Tosin myönnän itsekin niin tekeväni JOS olen painotelineen vieressä (sekun on kivasti siellä takarivissä ;) ), mutta kun toiset lähtee kuskaamaan niitä sieltä keskeltäkin.
   Mua ahistaa olla eturivissä, ku "kaikki kattoo" ;D

   Poista