perjantai 10. elokuuta 2012

Viaplay - viihdettä juuri silloin kuin minä haluan

Pääsin buzzadorina kokeilemaan Viaplayn uutta mobiilipalvelua veloituksetta kahden kuukauden ajan. Testaukseen kuului TV+leffapaketti, joten valikoimasta löytyi sekä monia elokuvia että tv-sarjoja. 

Tom ja Jerry viihdyttivät lapsia kun hoitotätiä ja -setää vähän väsytti.. ;)

Mutta mikäs tämä Viaplay sitten oikein on?

"Viaplay on Pohjoismaiden johtava viihteen verkkopalvelu, joka mahdollistaa suosikki TV-sarjojen, elokuvien ja urheilun seuraamisen ajasta ja paikasta riippumatta.  Maksamalla kiinteän kuukausimaksun voit katsoa niin paljon pakettiin kuuluvaa sisältöä kuin haluat. Tämä erottaa Viaplayn esimerkiksi muista videovuokraamoista. TV+Leffapakettiin kuuluu koko TV-paketin tarjonnan lisäksi noin 1500 leffaa - klassikoista uutuuksiin. Viaplay lanseerasi kesäkuun lopussa oman sovelluksen iPadille, iPhonelle ja iPod Touchille. Osan elokuvista voi ladata applikaation avulla käytettäväksi myös offline-tilassa ja niitä voi katsoa 30 päivän ajan – esimerkiksi lomamatkan aikana. "

Latasin siis sovelluksen Padiini ja lähdin tutustumaan. 


Tähän mennessä olen katsonut aika monta elokuvaa, The Tourist, Eat Pray Love, Loosies, Rakkauden oireita, Easy A sekä Heartbreaker näin niinkuin muutaman mainitakseni. Olen katsonut elokuvia kotona sohvalla, sängyssä, mökillä, ystävien luona, lasten kanssa..


Olen aina ollut kaiken maailman tv-paketteja vastaan ("ihan turhia sellaset") mutta nyt täytyy kyllä myöntää että aika mukava (ja pahasti koukuttava) tämä kokeilu on ollut. Jos tekee mieli katsoa joku leffa niin senkun tarjonnasta valitsee mieluisan :)

Olen katsonut elokuvia sekä padilla että läppärillä, ja läppäristä piuhan välityksellä telkusta. Kaikkia elokuvia ei ole mahdollista katsoa mobiiliversiossa, joka oli kyllä aika mälsää. Myöskään tekstitykset ei padilla toimi. Mutta padille plussaa siitä että sovelluksen avulla pystyi elokuvan lataamaan koneelle josta se sitten oli 30 vrk katsottavissa. Hurjan kätevää esimerkiksi mökillä jossa netin käyttö on..hmm..hieman rajallista. Myöskin ukkosella sähkökatkon aikana oli paljon kivempi käpertyä sohvannurkkaan padille ladattu leffa seurana kuin vain katsela ulkona olevaa kaatosadetta :)

Oli synkkä ja myrskyinen päivä. Onneksi oli myös padi ja viaplay.
Viaplayn leffatarjonta on ainakin minulle ihan riittävän kattava, mutta jos pakettiin kuuluvista leffoista ei mieluista löydy on lisäksi tarjolla erillisiä vuokraleffoja. Kokeilussani olevaan pakettiin olisi kuulunut myös tv-sarjoja, mutta niitä en katsonut ollenkaan. Katsoin kuitenkin että varsin kivoja sarjoja olisi tarjolla, mm Greyn Anatomia, OC, Puumanainen, Muodon vuoksi...

Onneksi tämä kokeiluni jatkuu vielä jokusen viikkoa, "pari" leffaa siellä vielä odottaa katsomista :) Tänään voisi olla iltaohjelmassa vaikkapa romanttinen komedia How do you know?


pst. Viaplaylla on tällä hetkellä tutustumistarjouksena 1kk veloituksetta,  KLIK

4 kommenttia:

 1. Mä oon kans ollu koko ajan sitä mieltä, että nää kaiken maailman leffa/kanavapaketit on turhia... Tottahan se silti on, että olisi ihana katsoa leffoja helposti koneen kautta, ettei tarvitsisi aina lähteä sinne vuokrapaikkaan asti. Silti, mietin onko se kuitenkaan tarpeellinen meille.. Monesti ollaan jo tuon ukkokullan kanssa tästä hiukka väännetty :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii, en mäkään tiedä et tulisko sitä pitemmän päälle kuin paljo niit elokuvia katottuu, jahka "ensihuuma" laantuisi. Nyt täytyykin sit kattoo mahollisimman paljon et ehtii kattoo kaikki hyvät :D

   Poista
 2. Tommoset valkoset kaiuttimet vois sopi meidänkin sisustukseen ;D
  Mä vihaan ja kammoan kaiuttimia kun ne ei vaan kertakaikkiaan miellytä silmää, mutta noi on varsin sievät :) (kai noi ees on kajarit? :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On joo, mun ainoa ehto uusia kaiuttimia ostettaessa oli et pitää olla valkoset, jälkeenpäin mietin et tietyst jonku kokorajoitteenkin olis voinu antaa :D Mä kammoan tota vahvistinta joka on tossa tv:n vieressä, ei mahu tv-tason hyllyille :S Oon jo vakavasti harkinnu et sahaan sen hyllyn sieltä pois että saa ton möhkäleen pois tosta tasolta :D

   Poista