torstai 16. elokuuta 2012

Töissä taas

Niin se vaan loma loppui ja arki ja työt on palanneet elämään.
Maanantaina oli iltavuoro ja tiistaina aamu, ja voi vitsi miten väsyttikään kumpanakin päivänä! Miten tämä paluu arkeen olikin niin rankkaa, vaikka enhän minä nyt lomallakaan mitenkään erityisen pitkään aamuisin nukkunut.. Nyt olen yövuorossa, ja pirusti väsyttää täälläkin :D Valvomiset on niin paljon helpompia kun on valoisaa, mutta nyt on yöllä jo ihan pilkkopimeää. Ja tästäkin se vielä pimenee, apua.

Viimeinen lomaviikko meni aika syksyisissä (kylmissä) tunnelmissa, mutta ihanaa kun taas parina päivänä kesä ja aurinko on muistutellut olemassaolostaan. Edessä oleva syksy ja talvi on kuitenkin ihan riittävän pitkä vaikka kesä jatkuisi vielä pitkälle syyskuuta ;).

Syksyn lähestyessä matkakuume senkun kasvaa vaan. Olisi ihana lähteä jonnekin, en vain tiedä minne tai ylipäänsä kenen kanssa :D (tai millä rahalla..) Talvilomatoiveet pitäisi kuitenkin tämän kuun loppuun mennessä laittaa ylös joten ei tässä ihan kauhean kauaa voi enää jahkailla.

kuvat detur.fi
Remonttikuumekin on taas muistutellut olemassaolostaan. Tekisi niin mieli räjäyttää tuo sauna tuolta maan tasalle ja väkertää kokonaan uusi saunaosasto. Tai vaihtoehtoisesti keittiö :D

Ja nyt kun lomat on lomailtu pitäisi ottaa itseä niskasta kiinni ja saada kotikin järjestykseen, vähän pidin nääs lomaa kodinhoidostakin ;) Vaikkei nyt ihan kauhea kaaos olekaan (ihan semmoinen perus meidän huushollin  -kaaos) niin paljon olisi kaikenlaista pikkupuuhaa joita olen suunnitellut tehtävän jo pienen ikuisuuden. Mutta ei näitä kesän ehkä viimeisiä aurinkoisia päiviä sovi sisähommiin tuhlata, tänäänkin jahka herään siirryn pihalle jatkamaan loikoiluja enkä edes mieti kotitöitä. Ja illalla ennen töihin paluuta käyn treffaamassa tyttöjä, saunailta olisi tiedossa tosin multa jää nyt saunat väliin. Mutta herkutella ehtii aina ;)

Ihanaa päivää teillekin ihaneiset!

ps. On muuten aika kestävää tekoa nämä mun kynnet, mikä tietysti on ihan hyvä, mutta nyt nämä pitäisi saada pois. Nelisen viikkoa olleet eikä merkkiäkään geelien irtoamisesta näy. Onko viilaus ainoa keino? Ei houkuttele ei sitten yhtään :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti