maanantai 13. elokuuta 2012

Viikon liikunnat

Olen huomannut että aamujumpat olisi kaikkein parhaimpia. Sitten se olisi ohi ja loppupäivän voi puuhailla kaikkea muuta ilman että tarvii kyttäillä kelloa koska pitää mennä. Harmi vain että ne aamuheräämiset on välillä ihan tuskaa :/ Yleensä saan kammettua itseni sängystä vasta kun pitäisi jo olla hikoilemassa tunnilla tai ainakin matkalla :(. Aamutunneissa olisi sekin kiva puoli, että usein ne tuolla salilla jossa käyn on 45minuuttisia, eli pääsisi vartin lyhyemmällä treenillä kuin iltaisin, jos vaan jaksaisi herätä ;) 

Tänään olisin kyllä hereillä ja niiiin mielelläni jumpalle menisin mutta työt kutsuvat, pöh. Ja töitä ennen se leivonta, illalla laiskotti ;)

MA: Bodypump 45min
TI: Sh'bam 45min, keskivartalotreeni 30min, lenkki 15min + 15min (välissä kyläilyä)
KE: -
TO: lenkki 30min
PE: lenkki 45min
LA: -
SU: lenkki 30 min

2 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää viikon liikunnat! Mulla näyttää pahasti toisenlaiselta. Mä kans tykkäisin enemmän aamuliikunnasta, mutta en jaksa mitenkään herätä neljän aikaan urheilemaan, ei vaan kykene.
  Ihanaa maanantaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla saakin näyttää toisenlaiselta, ku oot vielä lomalla :) Mullakin työ pahasti haittaa aamujumpille menoa :S Ja vapaapäivinä sit mielellää nukkuu vähän pidempää ku kerrankin saa..

   Poista