sunnuntai 12. elokuuta 2012

Viimeinen

Avaimet on kaivettu esiin, reseptivihkosta selailtu ja päädytty leipomaan pari suolaista piirakkaa, työkaverilta kyselty uusimmat tapaukset ja juorut sekä henkisesti valmistauduttu siihen että huomenna on paluu arkeen.


Ketään ei varmaan yllätä jos sanon että loma meni ihan liian nopeesti? Ja että tämä viimeinen viikko oli säiden puolesta ihan hanurista? KYLMÄ.

Vaikka loma onkin loppu niin toivon että kesä ei kuitenkaan vielä olisi ohi, joten toivottavasti ulkona vähän (tai itseasiassa aika paljonkin..) lämpenisi niin voisi vielä nauttia auringosta. Vähän on ohjelmaakin vielä elokuun varalle tiedossa, päiväreissu Tallinnaan reilun viikon päästä sekä balettiin loppukuusta :)

2 kommenttia:

 1. Voi ei, joko se tosiaan meni? :( Itselläkin kurjasti alkaa loppu jo häämöttää vaikka kovasti koetan olla ajattelematta sitä. Kyllä nää vapaat vaan menee aivan liian nopeasti. Hurjasti tsemppiä töiden aloittamiseen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano, ihan mieletöntä vauhtia menee päivät.. Kohta on jo TALVI! :S
   Kiitos, toisaalta on kyl ihan kiva mennä töihinkin (ei vissiis pitäs sanoa ääneen ;)), tai siis kiva nähdä niitä työkavereita siellä. Mutta kunpa siellä ei tarvis olla niin paljoa, pari päivää viikossa riittäisi ;)

   Poista