keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Ammattilaisen kasaama

Meillä tuo pikkueteinen on vielä lähes kokonaan siinä kunnossa missä se oli ostettaessa. 
Ihana vihreä lattia, vaalean lilat seinät ja kukkaboordi katonrajassa, nam. 


Me ollaan vain siirretty sieltä yksi hutera hylly varastoon ja laittaneet (btw, ihan itse porasin betoniseinään ruuvinkolot! ;) ) pari naulakkoa seinälle. Tähän asti eteisessä on ollut isäni tekemä puinen arkku, mutta jokin aika sitten siirsin sen olohuoneen puolelle ja tovin sain tässä pähkäillä mitä hittoa sen jättämään rumaan koloon laittaisin, edes jalkalistoja ei ollut. Nytpä sitten viimoisella Lidl-reissulla sattumalta löysin ratkaisun ja pikkuruinen kenkäkaappi lähti kotiin kolmellakympillä. Meillä ei juuri muut kuin pizzakuskit ja harvemmin käyvät vieraat käytä etuovea, muut osaavat tulla takapihan puolelta jota itsekin aina käytämme, mutta halusin silti että eteinen olisi edes vähän laitettu. Vielä en tiedä säilytänkö kaapissa kenkiä vai mahdollisesti jotain muuta, mutta ainakin pitää muistaa olla varovainen laatikoita avatessa ettei koko hökötys mene nurin, sillä ei viitsitty laittaa sitä mitenkään seinään kiinni.

Hitsiläinen mua muuten harmittaa, selasin yöllä Hullujen Päivien kuvastoa ja ajattelin että sinne täytyy mennä kun nyt kerta Hesaan oon menossa. Kunnes nyt herättyäni tajusin että Hullarit on nyt ja minä Helsingissä vasta ensi viikolla! Hmph.

4 kommenttia:

 1. Olipas kiva kenkäkaappi, ja ihan vaan Lidlistä :D Sieltä kyllä löytää välillä jos minkämoista palikkaa :D

  On kyllä söpöt boordit teillä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, eikö olekkin ja noita oli melkein joka huoneessa :D

   Poista
 2. Otsikko tässä jutussa on: Ammattilaisen kasaama. Ihanko itse saitte kasaan vai tarvittiinko ammattimiestä?

  Meidän ammattimiehelle oli liian pikkutarkka manuaali ja niinpä tuli vaikeuksia. Kaappi on lopulta kasassa pitkällisten takaperoisvaiheiden ja osittaisten purkamisten jälkeen. Viimeistä pohjalevyä ei edes saa tarkoitetulla tavalla paikalleen eli pienemmät kengät tippuu taakse. Olisi pitänyt purkaa kokonaan ja tehdä sitten alusta tarkasti ohjeen mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tuon kasasin :) aika isot rakoset on tuossakin hyllyjen välissä, voi olla että kengät menis läpi - laatikot ovatten vaa vielä tyhjät joten varma en voi olla :D

   Poista