maanantai 8. lokakuuta 2012

Viikon liikunnat ja maanantaita

Mihin nää viikot oikein katoaa, jos ei sitä muuten tajua niin viimestään aina maanantaina kun muistaa että taas on aika koota edellisen viikon liikunnat kasaan vaikka ihan vasta sen viimeeks tein. Mulla kun ei edes noi viikonloput niin viikkoa rytmitä, nytkin meni koko viikonloppu iloisesti töissä, perjantai ja lauantai iltavuoroissa ja sunnuntai aamuvuorossa.

Mutta siis nämä liikunnat.

Ma: bodypump 1h
Ti: lenkki 30min
Ke: cxworkx 30min
To: -
Pe: lenkki 30min
La: -
Su: -

 Pitäisköhän alkaa pitää vastaavaa kirjaa herkuista, jos se vähän hillitsisi sitä syömistä :D Oon nyt taas yrittänyt jättää herkuttelut viikonlopuille, mutta nytkin tuli herkuteltua lisäksi  keskiviikkona kun äiti kävi kahvilla ja torstaina kun kaveri oli kylässä, sekä viikonloppuna (joka mulla on pe-su, ville sitä kovasti kritisoi väittäen ettei perjantai vielä kuulu viikonloppuun :D ) tietysti myös. No, jospa tää oli vaan tämmönen spesiaali-viikko ja nyt alkava menisi sen suhteen taas vähän paremmin. Hah.

Tänään onkin sitten vapaapäivä. Tarkoitus olisi pyörähtää vähän kaupoilla sekä samalla reissulla jumpalla. Aamun kuitenkin aloitin rakennuspuuhissa. Kävin perjantaina työmatkalla Lidlissä, kun mainoksessa oli ollut kaikkea kivaa tyrkyllä. No, en kyllä enää parkkipaikalle kurvatessa edes muistanut minkä perässä sinne menin, en ainakaan sen jonka kanssa sieltä ulos tulin :D
 
 
Vähän nauratti tämä ohjeen mukana tullut varoitus. Mutta mähän nyt melkein oonkin  ammattilainen kasattuani lähes kaikki kotimme mööpelit. Eikä mikään ole vielä hajonnut, paitsi sohva mutta se ei olekaan mun kasaama ;)
 

2 kommenttia:

 1. Hyvältähän noi sun liikunnat näyttää :)
  Mä olen kans miettinyt, et pitäiskö pitää ylös päivittäiset kalorimäärät, mut aina se jää, en mä jaksa niitä laskea :D

  Jaahas, mitäs sieltä Lidlistä tuli kotiutettua? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, en mäkään kyllä mitään kaloreita jaksais alkaa laskemaan, tai edes punnitsemaan ruokia. Johan siinä menisi koko syömisen nautinto :D

   Poista