torstai 11. lokakuuta 2012

Varlyn vol2

Mietiskelin jokin aika sitten Vagabondin Varlyn -kenkien kahden eri mallin välillä, kumpi olisi kivempi. Vielä on Varlynit ostamatta, mutta sovittelemassa olen käynyt pari kertaa ja netissä metsästänyt josko tulisi alennuksia vastaan. No, ei ole tullut mutta eilen törmäsin Zalandon nettisivuilla johonkin joka laittoi mietiskelyt uuteen uskoon. Vielä vähän erilaiset Varlynit, joka ei mallinsa puolesta vedä vertoja aikaisemmille, mutta toi väri!! 


Ohmy, voisinko saada jostain ylimäärästä rahaa jotta voisin ostaa sekä nämä että ne mustat?

8 kommenttia:

 1. oi ihanat kengät! Itse ostaisin kyllä ton väriset, jos pitää vain yksi väri valita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kyllä niin ihanat, ja minä olen itselleni yrittänyt tolkuttaa etten ostaisi muuta kuin perus-värisiä kenkiä, kun kuiten jää niin vähälle käytölle. Mutta nyt.. Ääh!

   Poista
 2. Siis onhan nuo ihanat ja tuo väri on kyllä sellanen piristys! Mä ainakin voisin ottaa tuon värisenä nuo :)

  Ihanaa viikonloppua sulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kelpaisi mullekin, kuitenkin yritän järkeillä että mustille olisi enempi käyttöä, mutta noi kyllä olis niin ihanat.

   Kiitos samoin, ihanaa viikonlopppua ♥

   Poista
 3. Noi on kyllä tosi ihanat! Mä kyllä tekisin niin, että ostaisin kummatkin, mustat sekä nuo, jos ne on oikeasti niiiin hyvät jalassa. Sit jättäisin ostamatta ne muutamat halvat ja huonot kengät. Ajattele pitkällä tähtäimellä. Nää jos on laadukkaat niin nehän sit kestävät paljon pidempään ja säästö rahallisesti tulee sit siinä. As if :D Pakkohan noita aina on silti ostaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei äläs kuule yllytä! ;D Ehkä jos ehtii tulla alennukseen niin molemmat hankinkin, mut normaalihinnoissa on ehkä paras tyytyä yksiin.. :/ Koska kuitenkin tulee niitä halpiksiakin osteltua..

   Poista
 4. Ihanat kengät, tykkään kovasti!

  VastaaPoista