keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Suuri, pieni, käyrä, muuten vain hieman outo -kaikki yhtä hyviä

Lomaviikolla tuli taas mässyteltyä oikein kunnolla, plus eilinen vielä päälle.. Uh ja huh, kyllä housun kaulus taas kiristää :S Tosin se saattoi kiristää jo ennen viime viikkoakin :D Mutta kuitenkin, pitäisi taas yrittää vähän katsoa mitä suuhunsa pistää. 

Vihanneksia! 


Porkkanasato on korjattu jo joitain viikkoja sitten, ihan innosta hihkuin kun maasta näitä kiskoin, ylpeänä sadostani :D 


Joukkoon mahtui todella isoja ja ihan pikkuruisia (en sitten kuitenkaan raaskinut harventaa riittävästi ;)), käyriä ja ihmeellisiä mutaatioita. Mutta kaikki tulee käyttöön, meillä ei noi laatukriteerit ole niin justiinsa.


Koiratkin tykkää rouskutella porkkanoita, kesällä piti välillä olla tarkkana ettei hae suoraan maasta evästä :D


Maistuu niin raasteena kuin mikroporkkanoina, ja tietysti ihan sellaisenaan. Saiskohan näistä vielä jouluksi porkkanalaatikon.. Nam. Porkkanaletutkin olisi aika hyviä, en vaan koskaan ole niitä tehnyt. Kellään hyvää ohjetta?


2 kommenttia:

  1. Oo, miten mahtava sato sulla onkaan tullut! Upeita yksilöitähän sulla tuli. Mulla oli suurin osa just niitä käyriä ja vääriä :D Hepoille onneks kelpaa nekin, mäkun taidan olla pikkasen kranttu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookkin, oon ihan ylepä itsestäni ku sain tämmöisen sadon aikaiseksi :D

      Poista