sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Dance

Ois ihanaa ostata tanssia. Tykkään tanssimisesta, ja etenkin nuorempana saattoi koko baari-ilta vierähtää tanssilattialla hytkyen :D Siksipä Dance kuuluukin lempiohjelmiini, ellen näe sitä telkusta niin täytyy käydä katsomassa netin kautta sitten, kuten tein eilen. Ootteko te kattoneet? Onhan noita muitakin tanssiohjelmia, tälläkin hetkellä telkkarista tulee ainakin Tanssi peppu pieneksi ja Tanssii tähtien kanssa, jotka katon jos sattuu telkkari olemaan auki, mutta niillä ei niin väliä vaikka näkemättä jääkin.
Mutta Dance, vau. Pakko katsoa joka viikko. Aivan upeita tanssijoita! Ensimmäisten jaksojen perusteella  ääneni menisi nuorelle, söppänälle Jeffreylle (jos siis äänestäisin :D ).

Ainakin Jeffreylle ja tämän parille Kiiralle on sattunu hyvät tanssit, viime viikon Jazz ja tämänviikkoinen Locking on viihdyttävää katsottavaa :)  Tekniikastahan en ymmärrä hölkäsen pöläystä, ihan fiilispohjalla mennään. Ja näissä on hyvä fiilis, alkaa tanssijalka vipattamaan itselläkin. Pääsisköhän sitä vaikka ens viikonloppuna itsekin tanssilattialle hytkymään :D

Muidenkin parien upeat tanssit löytyvät nelosen sivuilta!

Flash toistinta ei löytynyt.  
Flash toistinta ei löytynyt.


3 kommenttia:

 1. Mä rakastan tanssimista, pienestä pennusta asti sitä kuitenkin harrastanut. Jotenkin mä en ole kuitenkaan tykästynyt noihin tv:n tanssiohjelmiin. Välillä kyllä Tanssii tähtien kanssa on tullut katsottua, mut enemmän mua kiinnostaa laulukilpailut. :D Mut tanssi on muuten niiiin ihanaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä kaikkea tanssia oot harrastanu? Musta se ois niin ihanaa, mut varmaan vähä myöhästä nyt alottaa jotaa muuta ku sh'bamin tyyppisiä juttuja.
   Mä en taas niin jaksa niitä laulukilpailuja kattoa, loppufinaalit vaan kun on parhaat jäljellä. Mutta toi dance, ihan kylmiä väreitä välillä kun on niin hyviä.

   Poista
  2. Mä harrastin kilpatanssia ja napatanssia. Kilpatanssi jäi sitten pois, kun ei mun ikäluokasta tai edes läheltä mun ikää ei löytynyt poikaparia, joten hankala siinä sitten jatkaa. Napatanssi jäi sitten kun ikää alkoi tulla ja tietoisuus siitä, kun kekkaloi vähissä vaatteissa. Tais ujous tai joku muu sit pistää stopin sille.

   Poista