torstai 11. lokakuuta 2012

Miniompelukone

Sitä mä olisin hullareilta lähteny hakemaan :D Oisko vähän kätevä! Tämä ei edes olisi ollut mikään hetken päähänpisto, vaan olen jo pidempään miettinyt että ompelukone olisi kiva/hyvä/tarpeellinen omistaa mutta kun ovat niin pahuksen isoja. Ainakaan minä en ennen hullareiden kuvaston selaamista ollut törmännyt tämmöiseen miniompelukoneeseen, ootteko työ?  Myöskään nyt kun olen nettikauppoja selaillut ei ainakaan noista peruskaupoista vastaavaa löytynyt..


Vielä huominen Tyhy-päivä ja sitten oon lomalla, jej. Suuria suunnitelmia ei ole, eihän sitä viikossa nyt ihan kauheasti ehdikkään, tarkoitus olisi nähdä kavereita ja loppuviikosta mennä Helsinkiin ystävän luo pariksi yöksi kyläilemään, ohjelmassa hiusten värjäystä (jänskättää!! ;) ), vähän juhlimista ja ehkäpä kauneus- ja terveysmessuille menoa :)

2 kommenttia:

 1. Voi, jos vaan osaat jotain hienoa ompelukoneella tehdä, niin osta ihmeessä! Mä olen ollut aina vähän tumpelo, niin musta ei kyllä vaatteiden tekijää tule. Äitille olis kyllä ollut monta vuotta haaveena ostaa lahjaks kunnon kone, mut kalliitahan nuokin ovat. Äiti on tehnyt meille lapsenakin kaikki vaatteet.

  Jaahas, minkäs väriseks hää ihanainen meinaa hiukset oikein värjätä? Nyt muakin jänskättää :D

  p.s. tätäkin kautta saa ajella ;) Ja ihanaa lomaa vaan <3 olen pikkasen kade :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, en minäkään mitään kovin hienoa osaa tehdä, mutta aina on jotain vaatteita joita pitää lyhennellä tai muuten fiksailla ni ku ois oma kone ei aina tarttis lainata äidiltä. Ja jos olis se oma kone ni vois vaikkapa tyynynpäällisiä ja muita simppeleitä tehdä, kyllähän mäkin valmiista kaavoista jotain saisin varmaan kyhäiltyä mutta ei vaan oikein inspis riitä siihen. Oliskin ihanaa jos osais ihan ite suunnitellakin ne kaavat :)
   Hih, en mitään radikaalia mutta hieman pitäisi sävyn muuttua ja mulla kun on AINA (muutamaa raitaa lukuunottamatta) ollut ihan vaaleista vaalein tukka ni jänskättää :D
   Voi, junalla taas menen ku en autolla uskalla hesassa ajella :S Muuten oliskin tosi kätevä matkalla tulla piipahtaa :)

   Poista