perjantai 5. lokakuuta 2012

Ikea-haaste

Janet muisti minua Ikea-haasteella, ja sainkin aikamoisen Ikea-kuumeen aikaiseksi kun nettisivuilla kolmea suosikkituotetta etsiskelin. Että kiitti vaan! ;)

- Valitse kolme tuotetta mitä haluaisit IKEAN 2012-13 kuvastosta
- Valitse yksi tuote mistä luulet tulevan "The hitti".
- Jaa haaste kolmelle blogille eteenpäin

Kaksi ekaa oli ihan helppoja, sillä niiden hankkimista olen jo pidempää suunnittellut; sohvapöytä ja valkoiset kaapinovet keittiön kaappeihin. Tosin ne kaapit on edelleen mittaamatta, joten en tiedä onko siellä edes sopivan kokoisia ovia tarjolla. Kolmannen kanssa olikin sitten jo vähän miettimistä, mitään kun ei tällä hetkellä oikein tarvisi. Sitten keksin, Villen huoneeseen olisi ihana saada uusi työpöytä. Expeditin työpöytä-hylly -settiä olen joskus aikaisemminkin tiiraillut sillä silmällä, mutta jäänyt sittemmin unholaan. Nyt se on näistä kolmesta se, joka eniten tekisi mieli kotiin hakea. Epäilen kyllä ettei tämä Villelle kelpaisi ;)"The hitti" olikin vähän vaikeampi keksiä, ensimmäisenä tuli mieleen Janetinkin veikkaus, eli Ektorp -divaani, mutta en nyt samaa viitsinyt laittaa joten laitetaan sitten tämä, Foto kattovalaisin alumiinisena. Kelpaisi ainakin mulle ;)

Haasteen laitan eteenpäin  
Maijalle
Rimmalle
Reetalle
sekä kaikille muille jotka sen haluavat tehdä

4 kommenttia:

 1. Hih :D Sama vika, himotus uusiin ostoksiin aika kova. Mun mielestä toi Expedit-pöytä on tosi kiva. Toteat vaan Villelle, että sopiva yksilö löytyi ja haet koiin ;D Kiva kuulla, et säkin veikkaan divaania. Mun mielestä se kyllä on ihana. Sitä omakotitaloa odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näytin sitä pöytää sille jo ni eihän se kelvant. Hmm..vaatii hieman pehmittelyä ;) Divaani olis kyllä ihana, harmi ettei meilläkään ole semmoiselle tilaa :(

   Poista
 2. Täälläkin kärsitään sisutuskuumeesta ja koko ajan tekisi mieli jotain ostella :D divaani olisi kieltämättä ihana, mutta tilaahan se vaatii... jospa sitten joskus :)

  Jenni
  www.once-real.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Diagnoosi krooninen sisustuskuume :D Harmi että tilat ja rahat sitä ikävästi rajoittavat :D

   Poista