torstai 4. lokakuuta 2012

Arkiuniformu

Männäviikolla huitelin poikkeuksellisen vaaleassa asussa, ajatelkaa -ei mitään mustaa päällä! (sukkia ei lasketa, en juuri koskaan käytä muita kuin mustia sukkia :D ) 


Mitään muuta erikoista tässä ei sitten olekaan :D Voisi sanoa että mun perus arkiasu on tämmöinen: farkut, toppi ja neuletakki. Tässä kuiten on todella harvinaista se, että sekä toppi että neuletakki on muuta kuin mustaa, ja molemmat vieläpä näinkin vaaleita. Mietinkin mitenhän viikko ilman mustaa onnistuisi.. Täytyy hetki sulatella. Talvinen hameviikko ainakin oli kiva toteuttaa, joten ehkä tästäkin selvittäisiin. Olen tuon hameviikon jälkeen muuten aika lailla lisännyt hameiden käyttöä, olisikohan viikolla ilman mustaa samanlainen vaikutus. 

 Innostuinpa tuossa vielä aikanikuluksi kokoamaan Henkkamaukan valikoimasta tuon arkiuniformuni kollaasiksi. Eli farkut, toppi ja neuletakki ja kylille lisäksi musta laukku, mustat korottomat nilkkurit sekä huivi. Näiden lisäksi tietenkin vielä takki, joka sekin hyvin usein on musta.Välillä on ihan mahoton saada julkaisukelpoisia asukuvia. Yleensä jaloissa pyörii kaksi karvahanuria, ja nyt syksyllä vielä bonuksena ihan onneton valo :/ Pitäisi muutamia kotijuttujakin kuvailla mutta ei jotenkin yhtään houkuta kun tietää jo ennalta ettei kuvat tahdo onnistua. Ajattelin että nyt vapaapäivänä saan hyvin kuvattua päiväsaikaan, mutta ketut, ulkona niin harmaata ja hämärää ettei tosikaan. 

2 kommenttia:

 1. Oi miten kiva asu :) Sama homma täällä. Joko perus arkivaatteena toimii toppi-neule-farkut-yhdistelmä tai sit huppari ja farkut. Tää vähentynyt valon määrä on kyllä niin syvältä. Jo se, että kuvien laatu huononee, niin kyllä myös pirteystaso. Tänäänki mua on väsyttäny koko päivän. Tosi synkkää ja sateista. Hyvinpä tää on tässä leipoessa mennyt. Vielä pitäs raahautua juustokakun toisen kerroksen tekoon. Tekin kyllä jo mieli pötkähtää sänkyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, väsymyseron kesään verrattuna huomaa etenkin aamuvuorojen jälkeen, pakko on useana päivään ollu ottaa päikkärit töitten jälkeen ku ei vaa jaksa. Kesällä harvoin vastaavaa ongelmaa. yh, ja vielä on monta kuukautta pimeyttä jäljellä :/
   Herkkuja namnam. Kivoja juhlia! :)

   Poista