maanantai 15. huhtikuuta 2013

Äitiyspakkaus

Aina ei muista kaikkea ja tällä kertaa olen unohtanut esitellä äitiyspakkauksen sisällön. Nytkin menen siitä mistä aita on matalin ja lainaan kuvat Kelan sivuilta ;). Sieltä pääsee myös tutkailemaan koko paketin sisällön tarkemmin, tässä vain muutama lemppari.Kuten aikaisemminkin sanoin niin tykkäsin sisällöstä, kivat värit ja kuosit. Oikeastaan ainoa josta en ihan niin tykännyt on tuo harmaa ulkohaalari, väri vähän jotenkin pliisu.

Miten muut paketin saaneet, oliko mieluinen?

Tänään oli neljäs työpäivä putkeen, onneksi nyt muutama vapaa edessä. Voisin hyvin tehdä pelkkiä viikonloppuja (nekun on paljon rauhallisempia) tai vaikka jotain 5-6 tunnin päivää, mutta tämmöinen perus arkiaamu jossa ei juuri ylimääräisiä ehdi hengähdellä on vähän liikaa :/ Loppuvuorosta jo pelkkä käveleminenkin tekee kipiää. Nyt pitäisi kauppaan mennä mutta jää menemättä, onneksi pakastimesta löytyy aina jotain syötäväksi kelpaavaa :)

Eilen hain postista paketin vaatteita Uunolle, niitäkin pitäisi vähän lähemmin tarkastella.. Mutta ainakin hetken vielä taidan jatkaa tätä sohvalla köllöttelyä ;)

Mukavaa uutta viikkoa ihanat!  

2 kommenttia:

  1. Kyllä tykkäsin kanssa laatikon vaatteista ja väreistä :) Ja kivempi toi toppapuku minusta on, kuin viime vuoden malli, joka oli vielä pliisumpi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti ihan käydä katsomassa millaisia pukuja aikaisempina vuosina on ollut, ja juu kyllä tuo melkein on sitä parhaimmistoa :)

      Poista