lauantai 20. huhtikuuta 2013

Tallinnan tuomisia

Lauantaita! Me ollaan justiinsa menossa hakemaan Uunolle matkarattaita ja turvakaukaloa, sit onkin kaikki suuremmat vauvahankinnat tehty :) Ville eilen kasas sängynkin (siis vauvalle, ei valitettavasti meille..) ja minä illalla töiden jälkeen heti virittelin siihen postista hakemani mobilen. Nyt vaan tarvis saada nuo huoneet uuteen uskoon..

Mutta otsikostakin voinee päätellä että  jotain muuta piti esitellä, ei nimittäin ihan Tallinnasta asti kärryjä haeta. Olin keskiviikkona muutaman työkaverin kanssa ostosreissulla Tallinnassa, ja vaikka aluksi näytti että selviydyn sieltä ilman suurempia hankintoja niin ihan viime hetkillä teinkin pari kivaa löytöä. 

Vaikka reissussa menikin koko päivä aamuvarhaisesta iltamyöhään niin itse maissaoloon jäi harmillisen vähän aikaa, kolmisen tuntia. Eräs työkaveri halusi mennä alko-ostosten jälkeen SadaMarkettiin ja koska muilla ei ollut mitään väliä, kun ei mihinkään kauemmaskaan viitsinyt lähteä, pyörittiin siellä loppuaika. 

Sieltä sitten löysin kivan "conversen" hoitolaukuksi, vaikka olinkin päättänyt että ostan kesällä jonkun aidon nahkalaukun moiseen tarkoitukseen. Ehkä ostankin sen nahkalaukun sitten ihan vain itselle ;) Terminaalin puodista löytyi vielä kivan värinen huivi ja pakollinen matkamuistomagneetti :D Ja laivalta karkkia!! (en muista olenko maininnut sokeritestin tuloksista, mutta arvot olivat todella hyvät joten herkuttelu on jatkunut ;) )


Niin ja maanantaina uusiks! Lähden huomenna Helsinkiin ja maanantaille on varattu päiväreissu Tallinnaan :D Silloin on maissaoloaikaa muutama tunti enempi niin jospa vaikka pääsisi tuolta satama-alueelta pois. Ja tietysti myös laivan taxfree hintoja on tarkoitus hyödyntää ja ostaa nassulle puhdistusaineet.

6 kommenttia:

 1. Heh, mäkin aina ostelen matkoilta magneetteja muistoksi! :) Tosin viime Tallinnan reissusta unohtui ostaa, höh! Niin ja IHANA toi hoitolaukku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua harmittaa että vasta viime vuonna keksin nuo magneetit, nyt pitää muutamassa kohteessa käydä uudestaan että saa niistäkin muistot ;D

   Poista
 2. Mä veikkaan, että tuon Conssin laukku hoitaa oikein hyvin hoitolaukun virkaa. Mutta onko se Conssi vai "conssi" jää hieman epäselväksi ;D

  Oo, mä oikein innolla odottelen kuvia vauvan jutuista ja uudesta sisustuksesta :) Varmasti näyttää niin ihanalta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis juu ihan "conssi" vaan, eli aito kopio :D

   Mäkin odotan innolla et sais noita huoneita uuteen uskoon :D Nyt kaikki kamat on sullottu tuonne yhteen huoneeseen, hyvä että sekaan mahtuu ku siellä on vaunua ja kärryä ja kantokoppaa ja sänkyä sikinsokin...

   Poista
 3. Kivoja juttuja oot löytänyt Tallinnasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi laukku oli kyllä niin ekstempore-ostos, mutta silloinhan sitä ostettavaa löytääkin kun mitään ei ole etsimässä :)

   Poista