torstai 18. huhtikuuta 2013

Paketteja Uunolle

Löysin toissapäivänä postilaatikosta ihanan paketin ♥

Sitä ennen esittelen kuitenkin toisen paketin sisällön, ostin tori.fi:n kautta tulevaan vauvanhuoneeseen valaisimen, ja senkin sain hakea postista toissapäivänä. Vähän jänskätti tuleeko ehjänä perille mutta tuli se.

 
Ihanat Puolen hehtaarin metsän asukit perhosjahdissa.

Ja sitten tämä ylläripaketti ♥ 


Kyllä oli mammalla tippa simmussa kun korttia tavasin. Kiitos Janet ♥Täällä ollaan aika väsyjä. Eilinen päivä vierähti Tallinnassa, lähtö oli aamulla 6:20 ja kotona illalla vähän ennen kymmentä. Vaikka (ja onneksi!) valtaosa ajasta oli paikoillaan istumista niin rankka reissu oli :D Ja nyt pitäisi jaksaa täällä kotona jotain puuhastella, huomenna taas jo töihin. Mielellään kyllä jo jäisi kotiinkin, jo niiden työpäivien jälkeisten kipujenkin takia. Neuvolalääkäri kysyikin että haluanko jo saikkua, mutta kun tarkastuksessa oli kaikki hyvin enkä nyt vielä haluisi kotiin jumahtaa niin ajattelin ainakin yrittää vielä jos vaikka olisikin väliaikaista. Mutta mikäli jatkuu ennallaan niin pakkohan se on sairaslomaa käydä pyytämässä, eihän siitä mitään tule että töissä sitkutellaan vuoron loppuun, mutta kotona ei sitten voikaan juuri muuta kuin maata sohvalla..

Mutta hei, nyt tää lähtee aamutoimiin ja sitten vähän tuonne makkarin puolelle puuhastelemaan :)  (tarkennukseksi tähän että sisustusjuttuja :D )

7 kommenttia:

 1. Meidän neidin huoneessa on tuo sama valaisin :)

  VastaaPoista
 2. Nice blog!!!!!
  Would you like to follow each other?

  VastaaPoista
 3. Söpön lampun olit ostanut!
  Ja todella mukavaa kun joku jaksaa ihan postitse muistaa, suloisia vaatteita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin se oli niin suloinen :)
   Niin on! Yleensä sieltä postilaatikosta kun ei löydy kuin niitä laskuja niin kyllä kiva pieni muistaminen aina piristää päivää :)

   Poista