tiistai 2. huhtikuuta 2013

Onneksi on blogi

 
Eilen meinasi iskeä hätä kun kolmatta kertaa selasin reseptiarkistoani läpi eikä vaan sitä yhtä herkkuohjetta löytynyt, en kai vaan ole hävittänyt sitä?!! :'( Mutta sitten muistin että olen tainut sen joskus tänne rustailla, ja tuoltahan se muutaman vuoden takaa löytyi :) Villenpäiviä vietetään lauantaina ja ehdottomasti tätä halusin tehdä, kun yksi päivä muistin kakun olemassaolon enkä moneen vuoteen ole sitä tehnyt. Kivana lisänä sen helppous, nyt ei jaksa mitään työläitä uutuuksia lähteä kokeilemaan.. Mutta jälleen kerran, onneksi on blogi ja onneksi tänne tulee rustailtua kaikkia turhuuksia ;)

Tämän eilen illalla ystäväni vinkkaaman Karkkiblogin olemassaolon onnekkuudesta en ole niin varma, tuliko vähän pienet karkkihimot ja montamonta tuotetta joista ajattelin että tuota täytyy joskus ostaa! Että kiitos vaan Stuu ♥ Oikeestihan blogi on siis aivan mahottoman herkullinen ja koukuttava, minäkin selasin kaikki postaukset läpi siinä kerralla, ainoa paha sillä sitten on noi sivuvaikutukset :D

Tänään mennään katsomaan yksiä vaunuja, toivottavasti on hyvät sillä hinta ainakin olisi oikein mieluinen. Kuosi ei ehkä ihan se lempparein, jotain lähes yksivärisiä olin ajatellut mutta näiden musta-ruskea -väri olisi sitten ehkä se toisiksi paras vaihtoehto.

Nyt ulos nauttimaan auringosta, josko vaikka vähän jäitä hakkaamaan ;)

2 kommenttia: