lauantai 6. huhtikuuta 2013

Neiti hatarapää

Voiko senkin pistää raskauden piikkiin kun välillä tuntuu ettei pääkoppa oikein pelitä kunnolla? :D Tässä muutama esimerkkitapaus eräältä päivältä, eivätkä suinkaan ole ainutlaatuisia tapauksia.

Pomo pyysi sähköpostista tulostamaan erään tiedoston ja sanoi perään että laita se tänne toiselle tulostimelle ni hää laittaa värillistä paperia sitä varten. Juu, kaivoin oikean tiedoston ja napsautin tulostukseen "Ai sie laitoitkin sen sinne tulostumaan". Ainiijoo..

Lupasin työkaverin puolesta laittaa pari juttua koneelle, ja töistälähtiessä taskuja kaivaessa löysin asiaan liittyvän lapun taskustani. Ainiijoo, unohtu ne. Vaihoin vaatteet ja menin takaisin delegoimaan hommaa eteenpäin. Läksin töistä ja rappukäytävässä aloin kaivelemaan kännykkää laukusta eikä se ollutkaan siellä. Oli jäänyt pukkariin joten ei muuta kuin takaisin sinne. Muistan kyllä kaivaneeni puhelimen taskustani, mutta olin sitten vain laittanut siihen äänet päälle ja tuikannut takaisin työtakin taskuun. Uusi yritys kotiinlähdön kanssa, tällä erää päätin tyytyä hissiin. Ja mitä huomaankaan hissiin astuessani -mulla on housujen vyö auki. Siellä olin pyöriskellyt paikasta toiseen vyön rotkottaessa aukinaisena. Onneksi huomasin sen siinä enkä vasta kaupassa jonne menin suoraan töistä..

Saman päivän iltana sama meno jatkui kotona. Pesin suihkussa hiukset kolme kertaa shampoolla! Tosin kuvittelin että kaksi viimoista oli hoitoainetta, ekalla "hoitsikkakerralla" ihmettelin kuinka ne hiukset vielä niin vaahtoaa, enkö muka huuhdellut shampoita kunnolla pois? Varoiksi laitoin uudelleen samaa hoitoainetta ja vasta kun se päässä taas vaahtosi tajusin että sehän olikin shampoota! Eikä edes ollut mikään uusi pullo vaan monta vuotta vanha, tai että shampoo ja hoitoaine olisi samanlaisissa pulloissa, jotenkin vaan muistin että se puteli on hoitoainetta.


Huoh. 
Onneksi illalla leipomat pullat ei menneet piloille, en unohtanut niitä uuniin enkä laittanut sokerin sijasta suolaa tai muuta vastaavaa.. ;)  
(unohdin kylläkin soittaa neuvolasta sokerirasituskokeen tuloksia. kuten unohdin eilenkin.)

kuva on lavastettu, oikeesti en syönyt yhtään pullaa ;)

4 kommenttia:

 1. No jos raskaudesta tulee lahopää, nii mä taidan olla ympärivuotisesti tiineenä. Mulla sattuu moisia kommelluksia kans harvase päivä. Tulin just kaupasta ja sain kiertää sen kolmeen kertaan, kun aina unohtui jotain. Et hyvä me :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ehkä se onkin tää koneella kököttäminen joka lahottaa pään :D

   Poista
 2. Heh, hauskoja! Kyllä se raskaus varmaan ainakin osaltaan lahottaa sitä päätä.. Ja vauvan syntymän jälkeen se vasta paheneekin ;)

  VastaaPoista