maanantai 8. huhtikuuta 2013

Olo

  Toisten mielestä jo melkoisen iso. 
Toiset puolestaan toteavat vielä pikkuiseksi. 
Omasta mielestä ihan valtavan ihana. 

Neuvolatäti viimeeksi kysyi miten olen sopeutunut muuttuvaan vartaloon, miltä tuntuu kun katsoo peilistä. Ihanalta. Olen aina ollut hirmu kriittinen kroppaani kohtaan ja tiettyjä osia lähestulkoon inhonnut, mutta vaikka samat muhkurat on tallella ja hieman ehkä tullut lisääkin niin ikinä en ole tuntenut oloa kropassani näin hyväksi. Tilanne voi toki vielä muuttua, kasvu senkun kiihtyy vaan ja ainakin loppumetreillä se voi olla kaikkea muuta ;)
27+3
Kuinka viihdyttävää voikaan olla oman vatsan tuijottelu? Möngertelyn ansiosta heiluu välillä koko maha, ja sitä sitten joutoaikoina katselen. Vaikkei se enää ihan aina niin kauhean ihanalta tunnukkaan :D Ei niin mukavien potkujen lisäksi kaikenlaisia muitakin vaivoja on, välillä koskee kylkiin ja välillä nivusiin, lähes joka ilta selkää. Supistuksia tulee herkästi eikä kauheasti ole liikkumaan uskaltanut, pikkusia rauhallisia lenkkejä vaan. Raskausarpia ei vielä ole tullut, mutta yleensä ne taitaakin tulla vasta tuolla viikoilla 30+. Ahkerasti olen kyllä yrittänyt rasvailla, ja vaikka yritänkin itselleni vakuutella että tulee jos on tullakseen, niiden kanssa sitten vain eletään niin vähän jännityksellä niitä odottelen, en siis panisi pahakseni vaikkei kauheasti tulisikaan ;) Sillä vaikka olo odotusaikana olisikin ihana niin eiköhän se hieman tiukempi itsekritiikki sieltä jossain kohtaa raskauden jälkeen taas ilmaannu.. Myös niitä turvotuksia vielä odottelen.

Vieläkään en ihan täysin uskalla vain nauttia ja luottaa että pikkuinen maailmaan syntyy (piruvie eksyin googlen kautta lukemaan kohtukuolemista. paha paha google), vaikka vähän luottavaisemmin mielin jo olenkin niin herkästi pohdiskelen kaikenlaisia vaihtoehtoja. Päivä kerrallaan. Laskettuun aikaan enää kolmisen kuukautta ♥

15 kommenttia:

 1. Isimiehelle terveisiä että ottaa sulta koneen pois ja nyt on käyttökielto googleen!! Noh täytyy myöntää välillä sitä sortui itekkin löytämään jos jonkun oireen iteltään... ja se huoli minkä noin viaton masu tuo tullessaan:) Ja ihan on hyvän ja nätin kokonen maha....
  -Skeit-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, onneksi on puhelin millä tarpeen tullen pääsee asioita tarkistamaan ;) Noeivaan, olen kyllä yrittänyt pysytellä pahoilta sivuilta pois mutta googlettelin kesävauva-13 blogeja ja sitä kautta eksyin pahoille teille :S Minkälainen se huoli mahtaakaan olla sitten kun pikkuinen on ihan oikea ihminen, hui.

   Poista
  2. No se on potenssiin ääretön, mutta hulluks tässä tulis jos kaikkea alkas pelkäämään.... Ja mulla ainakin oli hengitys tarkistukset menossa kun laitokselta kotiin päästiin ja olen vähän kuullu pikku linnuilta etten ole ollut ainut;)
   -Skeit-

   Poista
  3. Hahah, voin niin nähdä itseni tekemässä samaa :D

   Poista
 2. Oi minustakin se on pieni, mutta sievä :)
  Varmasti on ihanaa olla tuossa masussa, tykkäisin itsekin kovasti :)

  VastaaPoista
 3. Ihana masu! <3
  Niin se aika vaan menee, ei ole sulla kauaa aikaa enää LA:han :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu että aika on mennyt ihan mieletöntä vauhtia, syksyllä ajatteli että siihen on ikuisuus ennenkö "pääsee" synnyttämään, ja yhtäkkiä on puoli vuotta jo hurahtanut!

   Poista
 4. Ihana olet, ei väliä muhkuroilla tai arvilla <3 ja pientä asukkia täällä jo kovasti odotetaan, pikkuhiljaa lastenvaate osastoja silmäillään sillä silmällä :) enää 3kk!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ ihana olet
   ei sitten liikaa saa silmäillä ;) oiskohan tallinnassa muuten edullisia lastenvaatteita...

   Poista
  2. täytyy googlettaa! Tulis kyl tod.näk edullisemmaks kierrellä niitä ja kiertää "omat kaupat" kaukaa ;)

   Poista
 5. Ihuna masu <3 Varmasti on ihana olo. Voi, onko siihen enää kolme kuukautta? Aika menee kamalaa vauhtia! :o Kohta sulla on jo pieni käärö sylissä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin menee, välillä jo iskee pieni paniikki ;D

   Poista
  2. Itsekin monesti aina eksyn lukemaan kaikkia kamaluuksia googlesta :/
   Söpö masu sinulla!

   andsomethingdaily.blogspot.com

   Poista
  3. Heh, kiva etten ole ainut :D
   Kiitos :)

   Poista